Als trouwfotograaf kom ik op de mooiste plekjes. In deze blog deel ik een prachtige locatie in Utrecht met je! Een verborgen groene oase als locatie voor jullie buiten bruiloft.


Op zoek naar een locatie met veel groen, prachtig uitzicht op het water en zelfs de mogelijkheid om a la de notebook aan te komen varen bij je ceremonie? Dan zit je goed als je gaat trouwen bij Fort Vechten. Deze locatie in Utrecht heeft het allemaal: een fijne buitenlocatie die ruim is maar heerlijk intiem aanvoelt, een half overdekt stuk voor als het weer toch iets minder is en feesten kun je in de bunker doen, hoe tof is dat?
Met fantastische styling wordt deze trouwlocatie nog veel mooier, bijvoorbeeld door Tjarda Stip zoals op onderstaande foto's.

Een pro-tip van mij als trouwfotograaf om je foto's nog mooier te laten worden op deze trouwlocatie (en de tijdlijn van jullie bruiloft een beetje eigenwijzer dan de standaard tijdlijn te maken: houd je ceremonie in de avond/ einde van de middag (afhankelijk van het jaargetijde), wanneer het zonnetje een beetje ondergaat en het licht prachtig zacht en goud wordt. Dan is het licht super flatterend en fonkelen je foto's nog veel meer! Hoe je dit in een tijdlijn verwerkt? Je zou alles later kunnen starten, of eerst het diner doen en daarna de ceremonie. Of eerst een borrel, dan de ceremonie en daarna het diner, direct gevolgd door het feest. Dat is het leuke aan trouwen, het is jullie dag, alles mag en niks moet!

Check hieronder de inspiratie, zo zou jullie bruiloft bij Fort Vechten er ook uit kunnen zien. Of juist weer helemaal anders als je het op jullie eigen manier doet 🙂

Gaan jullie zelf binnenkort trouwen en spreken mijn foto's jullie aan? Stuur me een berichtje via het contact formulier. Ik beantwoord met liefde al jullie vragen, ben dol op (digitale) koffie-dates om elkaar te leren kennen en ik zal je altijd eerlijk laten weten of ik denk dat ik de juiste fotograaf voor jullie ben.

Wel graag in een groene omgeving in de buurt van Utrecht trouwen, maar liever een lichte, moderne en stylish binnen locatie? Lees dan deze blog eens over trouwen in Parc Broekhuizen.

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *