Aanpak & Investering Bruiloften

Een investering om nog vele jaren plezier van te hebben

Mijn aanpak

It's ABOUT MORE THAN JUST CAPTURING WHAT YOU LOOKED LIKE IT’S ABOUT CAPTURING THE WAY YOU felt.

ECHTE EMOTIes. PRACHTIG VASTGELEGD

Ik heb meer dan 100+ bruiloften gefotografeerd en neem er nu nog maar 15 per jaar aan. Hierdoor krijgen jullie de hoogst mogelijke kwaliteit en een persoonlijke en speciale ervaring. Je trouwfoto's zijn het enige tastbare waardoor de herinneringen aan jullie dag bewaard zullen blijven. Die verdienen het beste!

Mijn benadering van bruiloften is puur en ongedwongen. Je hoeft niet te poseren tijdens de dag en we zetten niks in scene (ok behalve de formele foto's en de coupleshoot misschien). Ik stuur aan waar nodig en stap terug waar het kan. Ik zoek naar schoonheid en emotionele connecties, en creëer herinneringen die een leven lang zullen meegaan.

Ik zorg ervoor dat jullie zo min mogelijk hoeven te doen en volop kunnen genieten van de dag. Zodat je na afloop een geweldige reportage ontvangt, hopelijk gebundeld in een groot trouwalbum waarin het unieke verhaal van jullie dag is vastgelegd. Een boek dat jullie de dag laat herbeleven door middel van prachtige foto's. Waarbij je de emotie op de gezichten van jullie familie en vrienden ziet, momenten ontdekt waarvan je niet eens wist dat ze hebben plaatsgevonden en het belangrijkste van alles, een verhaal dat je voor altijd kunt koesteren.

RESERVEER Jullie DATUM

Wat anderen vinden:

Ik vind het mooiste aan haar foto’s dat de emotie er vanaf spat. Ik heb mezelf nog nooit zo stralend op de foto zien staan! Sommige momenten van onze trouwdag zijn voor mij lastig in woorden te vatten, maar als ik de foto’s bekijk is daarop precies mijn gevoel vastgelegd. Ook vind ik het mooi om de emotie bij onze familie en vrienden terug te zien. Bij sommige foto’s krijg ik meteen weer een brok in mijn keel.

Leonie & Arnoud

Utrecht - the netherlands

BEKIJK MEER TESTIMONIALS

What to expect

GENIET VAN DE HELE ERVARING, NIET ALLEEN VAN DE FOTO'S.

Jullie krijgen meer dan alleen maar een fotograaf.
Je krijgt een soort extra gast, die verandert in een 'zenuwen kalmeer-,jurk goed neerleg-, zorg voor een oprechte glimlach- en ik laat je ontspannen voor de lens-persoon'. Maar dan een die onzichtbaar is tijdens delen van de dag.
Als je mij inhuurt ben ik er helemaal voor jullie. Van A-Z.
Je krijgt daarnaast mijn kennis en ervaring en je kunt mijn netwerk gebruiken om andere leveranciers te vinden die jullie droomdag vorm helpen te geven.

We zullen meerdere keren contact hebben tijdens het proces en ik hoop dat we elkaar een beetje leren kennen. Bruidsparen hebben me wel eens gekscherend "a friend for a day" genoemd. En ik kan de keren niet meer tellen dat mij gevraagd is of ik bevriend met het bruidspaar ben omdat ik zo makkelijk op ga in het gezelschap.

Maar geloof mij niet op mijn woord, lees hier wat andere bruidsparen over mij te zeggen hebben.

wedding couple doing their first dance with guests in the background

PLANNEN JULLIE EEN BRUILOFT in het buitenland? Neem een ervaren fotograaf mee die jullie taal spreekt. IK HEB BRUILOFTEN EN ANDERE SHOOTS GEDAAN IN AUSTRALIË, ARUBA, BONAIRE, BELGIË, CHILI, spanje, HAWAÏ, NIEUW-ZEELAND, italiË EN TENERIFE.

The big day is here

HET ENIGE WAT JE VANDAAG hoeft te DOEN IS LOSLATEN, GENIETEN & IN HET MOMENT ZIJN. IK ZAL ZORGEN VOOR FOTO'S DIE DE ESSENTIE VAN DE DAG ZULLEN VASTLEGGEN.

Investering

BRUIDSFOTOGRAFIE IS IETS DAT IN DE LOOP VAN DE TIJD ALLEEN MAAR IN WAARDE ZAL TOENEMEN NAARMATE DE FOTO'S WORDEN DOORGEGEVEN AAN TOEKOMSTIGE GENERATIES.

Een herinnering die levenslang mee gaat. Zodat de liefde die voelbaar was op jullie dag nog vele jaren later net zo voelbaar zal zijn.

Jullie bruiloft mag je vieren zoals bij jullie past. De fotografie mag daarbij aansluiten, daarom geef ik jullie graag op maat advies. Een verlovingsshoot, second shooter, meerdaagse bruiloften, fine art trouwalbums en prints zijn allemaal mogelijk.

PRIJZEN VOOR LOKALE BRUILOFTEN

NL IN DE ZOMER / TENERIFE IN DE WINTER

COLLECTIES STARTEN VANAF 2.250,-

Pakketten zijn altijd inclusief:

 • Mijn aanwezigheid op jullie dag met mijn camera (twee camera's eigenlijk. Just in case...)
 • Trouwreportage van minimaal 5 uur.
 • Een sneak peek binnen 48 uur
 • Een slideshow met de mooiste foto's
 • Jullie eigen online gallery waar jullie de foto's kunnen bekijken, delen of downloaden
 • Reiskosten binnen Nederland/ binnen Tenerife binnen het seizoen.

Neem contact op voor
meer informatie

Jullie vinden foto's waardevol en belangrijk

Je zoekt niet ZOMAAR EEN WILLEKEURIGE FOTOGRAAf, maar IEMAND DIE JULLIE snapt en dezelfde visie heeft.

MIJN BENADERING IS HET OPBOUWEN VAN JULLIE VERHAAL DOOR HET VINDEN VAN DE MOMENTEN die niet in het draaiboek staan zowel als het VASTLEGGEN VAN DE GROTE EN MEER VOOR DE HAND LIGGENDE MOMENTEN, TERWIJL IK ME focus OP de relaties en emoties.

PRIJZEN VOOR DESTINATION WEDDINGS

PAKKETTEN STARTEN VANAF 3.900,-

 • Mijn aanwezigheid op jullie trouwdag met mijn camera (twee camera's eigenlijk. Just in case...)
 • Reportage van minimaal 8u.
 • Een sneak peek binnen 48 uur
 • Een slideshow van de mooiste foto's
 • Jullie eigen online gallery waar jullie de foto's kunnen bekijken, delen of downloaden.
 • Reiskosten binnen europa

Check of jullie datum
nog vrij is

wedding couple walking away in the distance through massive mountain landscape on tenerife

BEELDEN die weergeven wie jullie zijn

IK RICHT ME OP HET VASTLEGGEN VAN JULLIE VERHAAL OP EEN BETEKENISVOLLE MANIER.

HET RESULTAAT IS EEN UNIEKE REPORTAGE DIE ALLE GEVOELENS TERUGBRENGT EN ZOVEEL MEER IS DAN "GEWOON EEN PAAR MOOIE FOTO'S".

Gallery

EEN PAAR VOORBEELDEN VAN MIJN HUWELIJKSFOTOSHOOTS

Are you ready to book?

WIL JE MEER INFORMATIE?

IK kAN NIET WACHTEN OM JULLIE VERHAAL TE HOREN.

VEEL GESTELDE
VRAGEN

NEEM CONTACT OP

FAQ'S