Hi there!

Ik vind het leuk om elkaar te leren kennen, dus hier lees je een klein beetje over mij.

Hoi! Ik ben Meral

'AT THE END OF THE DAY, PEOPLE WON'T REMEMBER WHAT YOU SAID OR DID, THEY WILL REMEMBER HOW YOU MADE THEM FEEL'

- MAYA ANGELOU

IK HAD NOOIT DURVEN DROMEN DAT IK MET MIJN GEZIN OVER DE WERELD ZOU REIZEN EN TEGELIJKERTIJD ALS FOTOGRAAF ZOU WERKEN.

Ik ben een trouw- en brandingfotograaf die volop geniet van het leven en dat al reizend doet. Ik ben gek op avontuur, tijd doorbrengen met vrienden en familie of nieuwe mensen ontmoeten! Samen met mijn verloofde en ons dochtertje brengen we de winters door in het buitenland, meestal op Tenerife. Daar hebben we ons eigen appartement gekocht. We surfen en hiken zoveel het kan!
Ik geloof in dingen op je eigen manier doen in plaats van de massa te volgen en ik denk dat dat de reden is waarom ik zo enthousiast word van mensen die hun bruiloft vieren op een manier die uniek en persoonlijk is, niet bang om met tradities te breken!

Maar zo was het niet altijd....

Mijn persoonlijke reis gaat over het volgen van mijn hart en me niet te laten tegenhouden door de angst om te falen in het najagen van mijn dromen. Wat af en toe nog steeds een uitdaging is!

Toen ik jonger was, was mijn strategie om alles wat er binnen in me omging te negeren en te verbergen en deed ik mijn best er zo veel mogelijk bij te horen. Het resultaat? Ik voelde me meestal niet verbonden met mezelf, anderen en de wereld om me heen. Ik had geen idee wat me echt gelukkig maakte.

Ironisch genoeg heb ik psychologie gestudeerd en heb ik meer dan tien jaar in dit vak gewerkt. Mijn laatste baan voordat ik fulltime fotograaf werd, was in een kliniek voor eetstoornissen en op deze plek leerde ik om op een dieper niveau contact te maken met mezelf en anderen. Stap voor stap ontdekte ik wat ik wilde in het leven en leerde ik mezelf te omarmen om wie ik ben in plaats van te proberen te zijn zoals anderen.

BETEKENISVOLLE FOTOGRAFIE DIE DE ESSENTIE VAN JULLIE DAG EN JULLIE LIEFDE VASTLEGT.

“If you can dream it, you can do it."

Meer en meer begon ik te dromen van een fulltime fotografie carrière en bij de beste fotografen te horen. Eind 2019 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en mijn baan op te zeggen, ook al vond ik het nog steeds fantastisch daar!

En nu? Na het fotograferen van meer dan 100 bruiloften & het winnen van meerdere awards ben ik nog net zo 'eager' als in het begin en heb ik nog een miljoen dromen en doelen!

Ik hou ervan om mezelf op elk level uit te dagen en mijn persoonlijke vaardigheden, zakelijke vaardigheden en natuurlijk fotografievaardigheden te blijven verbeteren.

Mijn hart maakt een sprongetje als ik in contact kom met mensen die met mij willen werken en ik hun verhaal mag delen.

En weet je wat?

Ik doe in wezen nog steeds hetzelfde nu ik werk als fotograaf in vergelijking met toen ik nog werkte als psycholoog. Ik wil contact maken met mensen. Ik wil ze laten zien dat de wereld mooi is, dat iedereen perfect is zoals hij is.

Dat hoe je naar dingen kijkt belangrijker is dan hoe het (of jij) eruit ziet.

Meer dan 100 bruiloften later vind ik bruiloften nog steeds magisch en leg ik ze met net zoveel liefde vast als de eerste keer.

Mijn doel is meer dan alleen mooie plaatjes schieten. Ik vind het belangrijk dat je je mooi, vol zelfvertrouwen & blij voelt wanneer we samenwerken. Ik wil vastleggen hoe het voelde, niet hoe het eruit zag.

Ready to create some magic together? Ik kan niet wachten om jullie dag vast te leggen zodat jullie prachtige herinneringen voor later hebben!

Connect with me

TESTIMONIAL

"He Meral, wat een prachtige foto’s. Wat heb je fantastisch beeld gegeven aan hoe de dag voor ons was en wat mooi dat je onderdeel bent geworden van ons verhaal. Meerdere keren kregen wij de vraag of je een vriendin van ons bent, zo mooi ging je op in het geheel. Jouw emotie aan het eind zullen wij ook niet snel vergeten. Je bent één van de helden van de dag. We kijken uit naar het volgende contact en tot die tijd zullen we over je vertellen. Bedankt!

— Suzanne & Marlon

utrecht, NL

BEKIJK MEER TESTIMONIALS

LATEN WE ONZE REIS BEGINNEN

I CAN'T WAIT TO HEAR FROM YOU