Story Albums - Meral Soydas Photography
15958
page-template-default,page,page-id-15958,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Story Albums

Om het helemaal af te maken mag een prachtig album natuurlijk niet ontbreken! Een schilderij hang je ook niet zonder lijst zomaar aan de muur, toch?

Een story album is niet zomaar een album met een paar mooie foto’s. Nee, dit album bevat het verhaal van jullie dag, weergegeven op een unieke storytelling manier. Het is een tastbaar document met daarin jullie eigen verhaal van de bruiloft.

Elk album is met de hand ontworpen in de stijl van jullie bruiloft. Alle albums zijn dus uniek.
Uiteraard hebben jullie inspraak in de opmaak om er zeker van te zijn dat al jullie lievelingsfoto’s er in komen te staan. Mijn albums zijn rustig en minimalistisch qua opmaak: zo komen de foto’s het beste tot hun recht.

Het is altijd mogelijk om het album uit te breiden met bijvoorbeeld een maat groter, extra pagina’s of zogenaamde ouder-albums.

Albums beginnen bij 475,-

 

Ps: benieuwd naar mijn albums? Je bent altijd welkom om langs te komen en mijn voorbeeld albums door te bladeren!