Story albums

Bewaar jullie unieke verhaal in een prachtig album zodat je het de rest van je leven opnieuw kunt beleven

Uniek aandenken

Wat zou jij meenemen uit je huis wanneer het in brand staat? Ik weet dat ik zou gaan voor mijn foto albums (ok en kind, vriend en kat)

Een story album is niet zomaar een album met een paar mooie foto’s.

Een trouwalbum vertelt jullie verhaal. Hoe zonde is het om in trouwfotografie te investeren en de foto's vervolgens op een harde schijf te laten staan, zonder dat de wereld ze ooit te zien krijgt. Ik geloof dat niets de plaats kan innemen van een echt trouwfotoalbum in je handen. Stel je voor dat je over een paar jaar samen op de bank zit. Lekker tegen elkaar aankruipt en door dat prachtige album van hoge kwaliteit bladert en jullie trouwdag helemaal opnieuw beleeft!

Jullie trouwalbum is het enige dat overblijft na de bruiloft dat elk jaar in waarde zal stijgen. Het is jullie eerste familie erfstuk!

Elk trouwalbum is persoonlijk door mij ontworpen op mijn kenmerkende verhalende manier. Ik heb me gespecialiseerd in het maken van storytelling albums die bijna aanvoelen alsof je naar een film kijkt als je door de pagina's bladert. Elk album is uniek. Natuurlijk hebben jullie inspraak in het eindresultaat, zodat het album al jullie favoriete foto's bevat. Ik ontwerp in een minimalistische stijl, zodat de foto's de ruimte krijgen en er echt uitspringen. Jullie hebben altijd de mogelijkheid om extra ouderalbums (kleine duplicaten van jullie album) te bestellen om weg te geven als cadeautje.

Benieuwd naar de albums? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Ja, ik wil graag een
story album