Trouwen in Parc Broekhuizen

Trouwen in Parc Broekhuizen, wat een geweldige dag! Alweer bijna een jaar geleden mocht ik als trouwfotograaf deze fantastische bruiloft vastleggen van Rianne & Ferran op het mooie landgoed van Parc Broekhuizen in Leersum, Utrecht. Deze trouwlocatie is al een pareltje om te zien, maar werd nog mooier gemaakt door de styling van Nikki De Lang!

Zo'n extra touch kan zoveel verschil maken, door met bepaalde bloemen, kleuren en stoffen te werken kun je echt enorm veel sfeer bij een bruiloft creëren! En uiteraard houd ik als bruidsfotograaf wel van een beetje schoonheid om te fotograferen. Mooie tafelsettings, details in de ceremonie-ruimte, ja kom maar door! Overigens is ook de ruimte rondom het landhuis prachtig. Bosrijke omgeving, een perfecte achtergrond als locatie voor de fotoshoot en de groepsfoto's! Zeker zo in oktober, als alle blaadjes mooie herfstkleuren hebben.

Trouwen in Parc Broekhuizen, wat een fantastische locatie voor een mooie bruiloft!

Deze bruiloft was de laatste die op de planning stond van dit seizoen, en wat een knaller om mee af te sluiten! De prachtige bruid werd weggegeven door haar vader tijdens de ceremonie, echt zo'n moment om even een traantje bij weg te pinken. De ceremonie zelf werd geleid door De Trouwmevrouw, Ingrid. Een ontzettend mooi oprecht verhaal met heel veel hilarische momenten. Iedereen zat breeduit te lachen, heerlijk dus om vast te mogen leggen. En ik moet zeggen Parc Broekhuizen is direct een van mij favoriete trouwlocaties in Utrecht geworden. Zo'n mooie, fijne plek om te trouwen en om foto's te mogen maken!

Tijdens de borrel en het diner werd het bruidspaar toegesproken door hun familie en vrienden. Werden er opnieuw wat traantjes weggepinkt en flink wat gelachen. Geweldig voor mij als trouwfotograaf om van die emotionele momenten foto's van te kunnen maken natuurlijk. De avond werd afgesloten met een knalfeest!

Vragen over mijn werkwijze, visie of andere vragen? Check mijn FAQ hier! 

Bruidspaar staat voor PARC broekhuizen elkaar te omhelzen
Trouwen in Parc Broekhuizen
bruid staat in het zonlicht met bruidsboeket
bruidspaar staat in de natuur op landgoed parc broekhuizen tegen elkaar aan
ontvangst van bruidspaar bij parc broekhuizen. Gasten staan op de trap te verwelkomen terwijl bruidspaar aan komt rijden met auto
vader geeft bruid weg bij ceremonie bij parc broekhuizen
bruidspaar tijdens ceremonie in parc broekhuizen lacht naar elkaar

Benieuwd naar nog meer mooie bruiloften? Zie het hier op de blog!

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *