Alweer bijna een jaar geleden mocht ik als trouwfotograaf deze fantastische bruiloft vastleggen van Rianne & Ferran op het mooie landgoed van Parc Broekhuizen in Leersum, Utrecht. Deze trouwlocatie is al een pareltje om te zien, maar werd nog mooier gemaakt door de styling van Nikki De Lang!

Zo’n extra touch kan zoveel verschil maken, door met bepaalde bloemen, kleuren en stoffen te werken kun je echt enorm veel sfeer bij een bruiloft creëren! En uiteraard houd ik als bruidsfotograaf wel van een beetje schoonheid om te fotograferen 🙂 Mooie tafelsettings, details in de ceremonie-ruimte, ja kom maar door 🙂  Overigens is ook de ruimte rondom het landhuis prachtig: bosrijke omgeving, een perfecte achtergrond als locatie voor de fotoshoot en de groepsfoto’s! Zeker zo in oktober, als alle blaadjes mooie herfstkleuren hebben.

Deze bruiloft was de laatste die op de planning stond van dit seizoen, en wat een knaller om mee af te sluiten! De prachtige bruid werd weggegeven door haar vader tijdens de ceremonie, echt zo’n moment om even een traantje bij weg te pinken. De ceremonie zelf werd geleid door De Trouwmevrouw, Ingrid: een ontzettend mooi oprecht verhaal met heel veel hilarische momenten. Iedereen zat breeduit te lachen, heerlijk dus om vast te mogen leggen! En ik moet zeggen Parc Broekhuizen is direct een van mij favoriete trouwlocaties in Utrecht geworden, zo’n mooie en fijne plek om te trouwen en om foto’s te mogen maken!

Tijdens de borrel en het diner werd het bruidspaar toegesproken door hun familie en vrienden en werden er opnieuw wat traantjes weggepinkt en flink wat gelachen! Geweldig voor mij als trouwfotograaf om van die emotionele momenten foto’s van te kunnen maken natuurlijk!
De avond werd afgesloten met een knalfeest. Zo’n feest waar we nu alleen maar van kunnen dromen jammer genoeg 🙂

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *