Werkwijze & Investering Branding fotografie

Your Brand Is What People Say About You, When You’re Not In The Room.
- Jeff Bezos

Werkwijze

HET VERTALEN VAN HET VERHAAL VAN jouw MERK IN BEELDEN DIE BIJ je BEDRIJF PASSEN.

EEN BRANDING STORY SHOOT GAAT OVER JOUW VERHAAL ALS ONDERNEMER.

Er is maar één ding dat jou onderscheidt van al je concurrentie en... dat ben JIJ!!! Vooral in een markt die als verzadigd aanvoelt kan het lastig zijn je te onderscheiden.

Gelukkig kan ik je hierbij helpen! Door samen met jou beelden te maken die raken. Beelden die laten zien wat jou uniek maakt en waar jij voor staat.

Dat betekent meer dan een shoot met een leuke achtergrond en het afleveren van een paar foto's, in de hoop dat je er wat mee kan.
Nee, bij een branding story shoot gaan we vakkundig aan de slag met een plan.

Samen gaan we een creatief proces aan waarin we kijken naar hoe we beelden kunnen creëren die vertalen waar jij voor staat. Beelden die de juiste look en feel hebben zodat ze jouw ideale klanten inspireren.

Ik wil dit!

TESTIMONIAL

-Marjolein Mennes

Lieve moeders

Ik had foto’s van Meral gezien bij een andere ondernemer en zag meteen: dit is heel wat anders.

Dus voor ik Meral gesproken had, wist ik al dat ik graag met haar wilde samenwerken.

Wat ik enorm belangrijk vind is dat er een klik is. Meral is relaxt, eerlijk, duidelijk en lacht om mijn grapjes :).

Ik voel me op mijn gemak, waardoor ik mijn grenzen wat durf op te zoeken, en ik word uitgenodigd om me te laten zien. Dat zie ik terug in de foto’s. Meral kijkt veel verder dan een mooi beeld. Ze kent mijn boodschap, mijn visie en daardoor weet ik bij elke shoot: dit wordt mooi. Ik heb al 4 shoots gedaan voor mijn onderneming en ben steeds blijer met onze samenwerking.

BEKIJK MEER TESTIMONIALS

Prep!

"I DON’T BELIEVE IN LUCK, I BELIEVE IN PREPARATION."
-BOBBY KNIGHT

Personal branding fotoshoot Utrecht

VOORAFGAAND AAN DE SHOOT ONTVANG JE EEN VRAGENLIJST EN WERK IK MET EEN MOODBOARD.

Personal branding fotoshoot Utrecht

Zo kom ik te weten wie je bent, waar je bedrijf om draait en hoe we de beste foto's kunnen maken om dit volledig uit te stralen. Daarna hebben we een gesprek om alle details voor de shoot te plannen: De locatie, welke 'props' we gaan gebruiken en welke 'must have' shots we gaan maken. Ook geef ik tips voor een stylist en haar- en make-up artiest. Keer op keer blijkt dat dit de shoot absoluut ten goede komt!

Personal branding fotoshoot Utrecht

Shoot

TIJDENS DE FOTOSESSIE ZAL IK ER ALLES AAN DOEN OM JOU OP JE MOOIST TE FOTOGRAFEREN.

Ik coach je vanuit mijn ervaring als fotograaf en psycholoog om je vol zelfvertrouwen te laten shinen voor de lens, zodat je er op je best, maar vooral als jezelf uitziet voor de lens!

Vaak hoor ik achteraf dat mijn klanten de shoot als leuk en ontspannen hebben ervaren, zelfs als ze er van tevoren tegenop zagen.

Show

NA DE SHOOT, KRIJG JE BINNEN 10 werkdagen een ruime SELECTIE VAN DE BESTE FOTO'S TE ZIEN.

Je kunt zelf de foto's kiezen die je graag nabewerkt wil hebben. Natuurlijk is het mogelijk om meer foto's te kiezen, dit doet eigenlijk bijna iedereen achteraf. Ik zal de gekozen foto's zorgvuldig bewerken met mijn speciale 'branding sauce'. Je ontvangt de foto's in je eigen online gallery in de juiste resolutie voor online gebruik. Zo kun je de foto's direct online inzetten en jouw ideale klanten gaan aantrekken!
Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan bij mijn portfolio

Investering

IK HOU HET GRAAG SIMPEL. JE KUNT KIEZEN VOOR EEN KLEINE SHOOT OF EEN GROTE SHOOT. AFHANKELIJK VAN HOEVEEL FOTO'S EN VERSCHILLENDE LOOKS JE WILT.

PRIJZEN VOOR BRANDING SHOOTS

Pakketten omvatten altijd:

  • Vragenlijst en moodboard
  • Strategiegesprek om de shoot te plannen en je advies te geven over een locatie
  • Minimaal 20 foto's op webformaat
  • Advies over make-up/hair artist en stylist voor je outfits.

Add-Ons

  • Make-up en haar
  • Styling consult zodat je outfit alle juiste accenten legt en perfect bij de shoot past. Styling consult zal 2-3 weken voor de shoot bij je thuis of online plaatsvinden)
  • Na afloop kun je extra foto's bijbestellen, mocht je dat willen.

Tarieven zijn exclusief BTW. Reiskosten tot een straal van 20km vanaf Utrecht zijn inbegrepen. Daarna reken ik 0,65 ct/km.

PAKKETTEN BEGINNEN BIJ 649,-

NEEM CONTACT OP VOOR
mijn brochure

Gallery

EEN PAAR VOORBEELDEN VAN MIJN BRANDING FOTOSHOOTS

LATEN WE SAMENWERKEN

I CAN'T WAIT TO HEAR FROM YOU

Connect with me