FAQ

Fotografeer je ook bruiloften in het buitenland? ?

01.

Grapje toch? Ik hou van reizen en woon gedeeltelijk op Tenerife! Ik reis zo veel als ik kan en ik fotografeer graag bruiloften in verschillende landen. In Europa zijn de reiskosten bij de prijs inbegrepen om het simpel te houden.

Het is een fantastisch idee om je fotograaf in te vliegen en iemand te hebben die de taal en cultuur kent en waar je contact mee kunt maken!
We hebben hetzelfde gedaan voor onze eigen bruiloft btw 🙂

WAT IS JE FILOSOFIE EN werkwijze?

02.

Ik wil dat jullie alle emoties van de dag kunnen herbeleven, ook vele jaren later. Ik wil graag dat jullie ten volle genieten van de bruiloft en op kunnen gaan in het moment.

Hierom houd ik er van om de pure en echte momenten vast te leggen zoals ze zich op natuurlijke wijze ontvouwen in plaats van jullie te poseren gedurende de dag. Ik zal onzichtbaar zijn waar ik kan en als het nodig is ben ik er om te helpen met je jurk of voor een beetje 'moral support'.

WE ZIJN Mega ongemakkelijk VOOR DE CAMERA. IS DAT EEN PROBLEEM?

03.

Ja, een groot probleem. Ik fotografeer alleen professionele modellen. Grapje natuurlijk! De meeste mensen voelen zich ongemakkelijk als ze voor een camera staan. Tenminste de eerste paar minuten. Maak je daar maar geen zorgen over. Ik ben een pro in het je ontspannen laten voelen (ik werkte vroeger als psycholoog, weet je nog? Dus ik weet een beetje hoe ik met mensen om moet gaan) en je vast te leggen zoals je echt bent in plaats van die onhandige stijve tandpasta smiles.

HOEVEEL FOTO'S KRIJGEN WE?

04.

Heel veel! Ik werk niet met vaste aantallen omdat elke bruiloft anders is. Ik heb echter nog nooit een klant gehad die zei dat ze niet genoeg kregen, dus je kunt er vanuit gaan dat je meer dan genoeg foto's ontvangt. Om je een idee te geven: meestal krijg je tussen de 400-500 foto's voor een volledige bruiloft.

HOE LANG MOETEN WE WACHTEN OP ONZE foto's?

05.

Je ontvangt een preview binnen 48 uur na de bruiloft om je in die after-wedding bubbel te houden. En natuurlijk om aan jullie vrienden/familie te laten zien of te delen op 'the gram'.

Binnen maximaal 90 dagen ontvangen jullie de volledige reportage. Ik probeer zo snel mogelijk te zijn (vaak binnen 60 dagen) maar ik geef de voorkeur aan 100% kwaliteit boven supersnelle levering.
Al is er wel een optie om de foto's binnen 15 dagen te ontvangen. In dat geval maak ik mijn hele schema leeg zodat ik de volle focus op het leveren van jullie bruiloft kan leggen. 100% kwaliteit én snelle levering.

close up from a wedding couple that is standing close together on a mountain during sunset

KUNNEN WE JE ONTMOETEN VOOR DE BRUILOFT?

06.

Absoluut. Ik vind het heerlijk om de stellen met wie ik werk te leren kennen. Jullie zijn meer dan welkom om mij te bezoeken in Utrecht (of Tenerife ;-)) voor een drankje. Als dat niet mogelijk is, maar jullie willen toch graag weten hoe ik in het echt ben, kunnen we altijd een video call plannen!

HOE BOEKEN WE JE?

07.

Het boekingsproces is heel eenvoudig: Vul het contactformulier in en ik neem contact op. Nadat jullie hebben besloten mij te boeken ontvangen jullie een link naar mijn boekingsformulier en betalen jullie 1000,- om jullie datum vast te leggen. Dichterbij de bruiloft zullen we nog een paar keer contact hebben om alle details van jullie dag door te spreken en jullie kunnen me altijd tussendoor vragen stellen als je die hebt. Ik deel graag mijn kennis en beveel andere leveranciers aan waar ik graag mee samenwerk!

KLAAR OM JULLIE DATUM VAST TE LEGGEN?

Check mijn beschikbaarheid

LATEN WE ONZE REIS SAMEN BEGINNEN