Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht? Dan heb je een prachtige locatie uitgekozen voor je bruiloft! Eind vorig jaar mocht ik naar Buitenplaats Sparrendaal om de internationale bruiloft van Linda & Hans vast te leggen. Een groot deel van hun gasten kwam uit het buitenland, omdat ze zelf jarenlang in de UK hebben gewoond en gewerkt. Ik was al eerder bij Sparrendaal geweest om een bruiloft te fotograferen en elke keer denk ik weer "wauw".  De ruimtes binnenin hebben prachtige wanden, schitterend licht, buiten is veel ruimte en groen. Dus als je in de zomer trouwt kun je hier ook geweldig je ceremonie buiten doen en zelf het diner! Met op de achtergrond het landhuis en omringd door groen.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht, wat een top trouwlocatie!

Maar wacht, ik wilde iets delen over de bruiloft van L&H die bij buitenplaats sparrendaal zijn getrouwd. Dat deden ze namelijk in de herfst, dus op de fotoshoot en receptie na was alles binnen.

Alles vond op de locatie plaats. Van het aankleden tot en met het feest. De bruid trok haar elegante jurk (gekocht bij Wild at heart) van het merk Rime Arodaky aan terwijl de bruidegom zich een verdieping lager omkleedde. Hun first look was tijdens de ceremonie. Een heel speciaal moment dus, waar ik altijd mega van geniet!
Tijdens de fotoshoot scheen de prachtige herfstzon tussen de bomen door en konden we mooi foto's maken tussen de bomen die op het landgoed van Buitenplaats Sparrendaal staan.

De avond werd ingeluid met het diner, gevuld met ontzettend veel liefdevolle, grappige en ontroerende speeches. Na het lange tafelen mochten de stropdassen af, de voetjes van de vloer en werd er flink gedanst. Kortom, een top bruiloft dus!

Kijk hieronder mee naar wat hoogtepunten van de dag!

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in UtrechtTrouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht

Ben je na het bekijken van deze blog benieuwd naar meer foto's? Bekijk hier meer inspirerende blogs!

Share this story