Meral Soydas Photography | Bruiloft in kapel Hoog Soeren
18019
post-template-default,single,single-post,postid-18019,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Bruiloft in kapel Hoog Soeren

Bruiloft in kapel Hoog Soeren

Tussen alle grauwe dagen gevuld met regen zat er gister één die compleet droog en zonnig was. Alsof het universum je een cadeautje geeft op je trouwdag als teken dat het wel goed zit. Nou dat zat het zeker! Wat een feestje was deze bruiloft van Marthe & Diederick!
Het geluk en plezier spatte van dit stel af. De hele dag brachten ze door met al hun geliefden, die vanuit alle hoeken van Nederland en zelfs Parijs naar hun bruiloft waren gekomen. De ceremonie in een tjokvolle kapel in Hoog Soeren, daarna mochten de jasjes en hakken uit om jeu de boule te spelen, borrelen, eten en dansen in de Woeste Hoeve.
De prachtige jurk van Marthe had ze in Parijs uitgezocht en de prachtige bloemen waren door de moeder van de bruidegom gemaakt!

Second shooter: De amazing Jill Streefland. Dankjewel voor je harde werken en hulp, super fijn om deze dag met jou samen vast te kunnen leggen!

Locaties:
Radio Kootwijk
Kapel Hoog Soeren
De Woeste Hoeve

Lieve Marthe en Diederick, gefeliciteerd met jullie huwelijk! Dank jullie wel dat wij deze dag voor jullie vast mochten leggen, en het vertrouwen dat jullie in ons hadden! Heel veel geluk en geniet van de eerste foto’s! 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.