Deze same-sex wedding had alles wat een goede bruiloft nodig heeft: kleur, uitbundigheid, stralende smiles, een dosis tranen en een hoop zonneschijn!

Deze bruiloft was magisch! Hoe kun je dat ooit in woorden vatten? Twee geweldige (en knappe mannen die zo enorm geliefd waren door al hun gasten! En het duurt niet lang om te snappen waarom als je in hun gezelschap bent.

Nog niet eerder had ik een bruiloft van twee mannen vastgelegd. Eerder was ik al een keer mee met een andere fotograaf met twee dames en hoewel die prachtige jurk(en) een feestje is om te mogen fotograferen was het ook wel erg leuk om twee mannen strak in het pak voor de lens te hebben 🙂 En ach, verder maakt het natuurlijk ook geen drol uit. Als het maar gaat om twee mensen die verliefd zijn, die liefde voelbaar en zichtbaar mag zijn op zo’n dag en ik dan de fijne momentjes kan vastleggen. Nou, dat was geen probleem.

Trouwen met je beste vriend & je grote liefde, wie wil dat nou niet?
Zelden zag ik zo veel tranen tijdens de ceremonie en uiteraard deed ik zelf net zo hard mee
Een dag die barstte van de energie, de liefde, lachen & tranen. Een dag waar ik van elke seconde heb genoten, en me dankbaar voelde dat ik hier bij mocht zijn.

Lieve Bjorn & Umair , ik heb me als een van jullie gasten gevoeld vanaf de eerste seconde! Dank dat jullie mij zo dichtbij hebben laten komen.

De prachtige Ceremonie werd verzorgd door Ilse

De muziek kwam bij DJ Leon vandaan

Locatie: Het oude magazijn & Centraal Ketelhuis in Amersfoort

 

 

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *