Meral Soydas Photography | Festivalbruiloft in de bossen!
17014
post-template-default,single,single-post,postid-17014,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Festivalbruiloft in de bossen!

Festivalbruiloft in de bossen!

Yesss, eindelijks staat deze heerlijke, tikkeltje stoere, kleurrijke, maar bovenal prachtige festivalbruiloft op mijn blog!

Een van mijn favoriete bruiloften vorig jaar was de bruiloft van Janine & Alexander: Ondanks twee drukke banen, kinderen honden en alles waar je maar druk mee kan zijn hebben ze een geweldige bruiloft weten te organiseren. Alles klopte!  Bij de kennismaking was alleen Janine (want tijd & werk :-)) en vanaf de eerste seconde klikte het gelijk. Nadat we de kennismaking binnen no-time hadden volgeklets wist ik gelijk dat ik heeeel graag hun bruiloft wilde fotograferen. Ik heb een zwak voor bruiloften die net even anders dan anders zijn, voor stellen die vooral hun eigen gevoel en wensen volgen bij het plannen van de bruiloft en niet perse de dag indelen “omdat het zo hoort”. Wanneer het persoonlijk en intiem aanvoelt, je de liefde bijna in de lucht kan voelen hangen. En dan bedoel ik niet alleen de liefde van het bruidspaar naar elkaar, maar ook naar hun familie en vrienden die erbij mogen zijn, en andersom. De liefde die ze voor het leven voelen, want eigenlijk vier je al die dingen wanneer je trouwt 🙂

Ik was dan ook helemaal in mijn element deze dag: Een heerlijk relaxte sfeer, midden in de bossen van Lage Vuursche, bij Feel good tent event: De ceremonie buiten op het grasveld, een lekkere BBQ en een groot feest in een prachtige tent!

Geef mij nog maar een paar van dit soort bruiloften 🙂

PS: het kan kloppen dat je al eerder foto’s van deze bruiloft hebt gezien. Ik won namelijk met een van de foto’s van deze bruiloft een award! 

Leveranciers:

Visagie: bruidsvisagie & haarstyling in ‘t Gooi
Locatie:  Feel good tent event
Jurk:  Valkengoed