Yesss, eindelijks staat deze heerlijke, tikkeltje stoere, kleurrijke, maar bovenal prachtige festivalbruiloft op mijn blog!

Een van mijn favoriete bruiloften vorig jaar was de bruiloft van Janine & Alexander: Ondanks twee drukke banen, kinderen honden en alles waar je maar druk mee kan zijn hebben ze een geweldige bruiloft weten te organiseren. Alles klopte!  Ik heb een zwak voor bruiloften die net even anders dan anders zijn, voor stellen die vooral hun eigen gevoel en wensen volgen bij het plannen van de bruiloft en niet perse de dag indelen “omdat het zo hoort”. Wanneer het persoonlijk en intiem aanvoelt, je de liefde bijna in de lucht kan voelen hangen. En dan bedoel ik niet alleen de liefde van het bruidspaar naar elkaar, maar ook naar hun familie en vrienden die erbij mogen zijn, en andersom. De liefde die ze voor het leven voelen, want eigenlijk vier je al die dingen wanneer je trouwt 🙂

Ik was dan ook helemaal in mijn element deze dag: Een heerlijk relaxte sfeer, midden in de bossen van Lage Vuursche, bij Feel good tent event: De ceremonie buiten op het grasveld, een lekkere BBQ en een groot feest in een prachtige tent!

Een tip die jij kunt meenemen uit deze bruiloft is de unieke planning die ze hadden voor de dag. De ceremonie was namelijk gepland aan het begin van de avond!
Bij binnenkomst kreeg iedereen namelijk lekker wat te drinken en werd daarna de taart aangesneden onder het genot van een borrel. Vervolgens was er een relaxte BBQ. Na het eten kwamen er nog nieuwe gasten bij en met zijn allen was iedereen getuige van het officiële gedeelte van de dag. De prachtige buitenceremonie die dus plaatsvond bij de ondergaande zon. Na de ceremonie zat de stemming er flink in en konden we gelijk doorknallen naar het feest.

Geef mij nog maar een paar van dit soort bruiloften 🙂

PS: het kan kloppen dat je al eerder foto’s van deze bruiloft hebt gezien. Ik won namelijk met een van de foto’s van deze bruiloft meerdere keren een award! De foto heeft zowel een masters als een fearless award gewonnen! Welke foto denk jij dat dit is?

Leveranciers:

Visagie: bruidsvisagie & haarstyling in ‘t Gooi
Locatie:  Feel good tent event
Jurk:  Valkengoed

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *