Bruiloft in het buitenland!

Trouwen in het buitenland? Een zogenaamde “destination wedding” ?  Neem je fotograaf gewoon lekker mee 🙂 Enige tijd terug reisde ik met dit prachtige stel en hun gasten mee naar het mooie Bonaire! Het eiland waar ze elkaar het ja-woord gaven op het strand, in bijzijn van hun meest dierbare familie en vrienden. Een droom om op zo’n mooie locatie een bruiloft vast te mogen leggen!

Het moment nadat ik mijn ticket geboekt had stond ik te springen in de kamer! Yes! Het was echt, ik zou mijn eerste buitenlandse bruiloft op Bonaire gaan fotograferen!

Samen zochten we het mooiste strand uit, waar de achtergrond en het licht het beste zouden zijn. Iedereen hielp mee met de voorbereidingen en zorgde ervoor dat het prachtige strand een heuse trouwlocatie werd. Hand-made stoelen door stukken koraal  op elkaar te stapelen, alles was DIY bij deze bruiloft 🙂

De ochtend van de bruiloft begon met een gezamenlijk ontbijt, een yoga-lesje en natuurlijk nog een plons in het zwembad. Heel relaxt dus allemaal 🙂 De ceremonie werd door twee vriendinnen geleid, hoe persoonlijk wil je het hebben?! We werden aan het einde nog getrakteerd op een mooie zonsondergang om het plaatje compleet te maken.

Het  voordeel van een bruiloft in het buitenland is dat je vaak meerdere dagen daar bent (en de fotograaf ook :)) dus hebben we de dag na de bruiloft nog een mooie after-weddingshoot in de trouwkleding gedaan waarbij we alle tijd hadden om de mooiste plekjes van het eiland op te zoeken. Super toch! De druk is er dan al vanaf en hoe leuk is het om je jurk nog een keer aan te kunnen trekken!

Ik kan er nog veel meer over zeggen, maar als het goed is zeggen de foto’s genoeg, ga maar gewoon lekker kijken en zwijmelen 🙂

Ook interesse om mij als jullie trouwfotograaf mee op reis te nemen naar het buitenland voor jullie bruiloft? Neem gauw contact met me op!

De mooie villa’s zijn van: Piet Boon Bonaire

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *