Mensen die mij goed kennen weten dat ik je standaard een dag (of meer soms;-) na je verjaardag feliciteer. Mosterd-na-de-maaltijd had my middlename kunnen zijn 😉
Het is inmiddels al bijna weer lente en ik wil toch nog graag een “best of” met jullie delen.

Hieronder een paar van mijn favoriete foto’s van vorig jaar!
Het was weer een geweldig foto-jaar!! Nieuwe locaties, weer allemaal leuke mensen, prachtige bruiden, knappe bruidegommen… Mooie binnenlocaties met dramatisch licht (I love it!!), dromerige plaatjes in het groen, een geweldige bruiloft op het strand (op Bonaire jaja), een toffe workshop op de Canarische eilanden, teveel om op te noemen eigenlijk!

Ga je ook trouwen in het buitenland? Of in het bos? Op het strand? Heb je een toffe locatie voor jullie bruiloft? Een bepaald thema? Ik ben er dol op! Er zijn nog een paar plekjes vrij voor dit jaar, stuur me vooral een berichtje!

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *