Vandaag was de open trouwlocatie route! Ben jij nog op meerdere locaties geweest op zoek naar jullie perfecte trouwlocaties?
Het deed me denken aan de vele mooie locaties waar ik de afgelopen tijd al ben geweest en het leek me leuk mijn top 5 favoriete trouwlocaties met jullie te delen. Ik kon alleen echt niet zo goed kiezen, dus het is een top 6 geworden. In willekeurige volgorde 😀 Hmmm, er valt mij een thema op 🙂 ik geloof dat ik vooral fan ben van locaties met een mooie buitenruimte 🙂 Welke vind jij het mooiste?

  1. De oude kerk in Dongen
  2. De boomgaarden van landgoed Olmenhorst
  3. De Metaal Kathedraal in Utrecht
  4. Parkhotel Hugo de Vries
  5. In de kas
  6. Op het strand bij Suiderstrand


Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *