Mijn favoriete trouwlocaties

 

Mijn favoriete trouwlocaties, hoe leuk om dat met jullie te delen! Vandaag was de open trouwlocatie route! Ben jij nog op meerdere locaties geweest op zoek naar jullie perfecte trouwlocaties? 

Het deed me denken aan de vele mooie locaties waar ik de afgelopen tijd al ben geweest en het leek me leuk mijn top 5 favoriete trouwlocaties met jullie te delen. Ik kon alleen echt niet zo goed kiezen, dus het is een top 6 geworden. In willekeurige volgorde! Hmmm, er valt mij een thema op. ik geloof dat ik vooral fan ben van locaties met een mooie buitenruimte 🙂 Welke vind jij het mooiste?

 

Mijn favoriete trouwlocaties, allemaal pareltjes!

Stuk voor stuk zijn het ieder geval prachtige en unieke trouwlocaties. Waar je uitgebreid de liefde kan vieren! 

  1. De oude kerk in Dongen
  2. De boomgaarden van landgoed Olmenhorst
  3. De Metaal Kathedraal in Utrecht
  4. Parkhotel Hugo de Vries
  5. In de kas
  6. Op het strand bij Suiderstrand

Mijn favoriete trouwlocaties Mijn favoriete trouwlocaties Mijn favoriete trouwlocaties Mijn favoriete trouwlocaties

Ik heb meer dan 100+ bruiloften gefotografeerd en neem er nu nog maar 15 per jaar aan. Hierdoor krijgen jullie de hoogst mogelijke kwaliteit en een persoonlijke en speciale ervaring. Je trouwfoto's zijn het enige tastbare waardoor de herinneringen aan jullie dag bewaard zullen blijven. Die verdienen het beste!

Mijn benadering van bruiloften is puur en ongedwongen. Je hoeft niet te poseren tijdens de dag en we zetten niks in scene (ok behalve de formele foto's en de coupleshoot misschien). Doe aansturen waar nodig en stap terug waar het kan. Ik zoek naar schoonheid en emotionele connecties, en creëer herinneringen die een leven lang zullen meegaan.

Ik zorg ervoor dat jullie zo min mogelijk hoeven te doen en volop kunnen genieten van de dag. Zodat je na afloop een geweldige reportage ontvangt, hopelijk gebundeld in een groot trouwalbum waarin het unieke verhaal van jullie dag is vastgelegd. Een boek dat jullie de dag laat herbeleven door middel van prachtige foto's. Waarbij je de emotie op de gezichten van jullie familie en vrienden ziet, momenten ontdekt waarvan je niet eens wist dat ze hebben plaatsgevonden en het belangrijkste van alles, een verhaal dat je voor altijd kunt koesteren.

Ik leg vast hoe het voelde, niet hoe het eruit zag. Ben je benieuwd naar meer foto's en info? Bekijk het hier

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *