Meral Soydas Photography | Mijn favoriete trouwlocaties
17059
post-template-default,single,single-post,postid-17059,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Mijn favoriete trouwlocaties

Mijn favoriete trouwlocaties

Vandaag was de open trouwlocatie route!Β Ben jij nog op meerdere locaties geweest op zoek naar jullie perfecte trouwlocaties?
Het deed me denken aan de vele mooie locaties waar ik de afgelopen tijd al ben geweest en het leek me leuk mijn top 5 favoriete trouwlocaties met jullie te delen. Ik kon alleen echt niet zo goed kiezen, dus het is een top 6 geworden. In willekeurige volgorde πŸ˜€ Hmmm, er valt mij een thema op πŸ™‚ ik geloof dat ik vooral fan ben van locaties met een mooie buitenruimte πŸ™‚ Welke vind jij het mooiste?

  1. De oude kerk in Dongen
  2. De boomgaarden van landgoed Olmenhorst
  3. De Metaal Kathedraal in Utrecht
  4. De kleine Melm in Soest
  5. Feelgood Tentevent in Lage Vuursche
  6. Op het strand bij Suiderstrand