Hoewel ik het super leuk vind om op nieuwe plekken te komen als trouwfotograaf en allerlei compleet verschillende locaties en bruiloften te fotograferen, blijf ik het ook wel erg tof vinden om zo nu en dan lekker een thuiswedstrijd te kunnen doen. Dus toen ik hoorde dat Marloes en Gerrit in de Oude Hortus gingen trouwen, eten bij Broei & een shoot in het stadscentrum wilden was ik direct enthousiast! Utrecht is en blijft een van mijn favoriete steden en ik blijf het leuk vinden om steeds weer nieuwe mooie plekjes in en rond het centrum op te sporen!

Wat ik zo leuk vond aan de dag van Marloes en Gerrit was dat ze totaal geen waarde hechtten aan “hoe het hoort”  of wat tradities zijn, maar de dag helemaal hebben ingevuld zoals zij dat graag wilden. Zo hadden ze geen officieel bruidstaart maar een onwijs lekkere carrotcake van De Keuken van KEEK! En die werd gewoon aangesneden door het barpersoneel: die kunnen dat toch veel sneller en handiger? Misschien omdat ik zelf van nature ook een tikje eigenwijs ben, maar ik word blij van bruidsparen die hun eigen hart en ideeën volgen in plaats van braaf de richtlijnen aan te houden 😉

 

Leveranciers:
Locatie: De oude Hortus //Broei // Ledig Erf
Jurk: d’Amore 
Pak: New Tailor
Taart: De Keuken van KEEK
Make-up & Haar: Beautiful Bride Company

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *