Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal

Exclusief trouwen in de Metaalkathedraal. Al een tijdje stond deze prachtige en exclusieve trouw locatie in Utrecht heel hoog op mijn verlanglijst. De Metaalkathedraal in Utrecht. Een stoere, wat industriele locatie, werkelijk prachtig!

Toen ik vorig jaar benaderd werd door een oud-klasgenootje vond ik het natuurlijk al een enorme eer dat ze mij overwogen als fotograaf. Nadat ze vertelde over hun plannen en de locatie die dus de Metaalkathedraal bleek te zijn was ik helemaal enthousiast.

Samen met mijn super leuke collega-fotograaf Nina legden we de hele dag vast van het aankleden tot het feest! De ceremonie was prachtig in die grote mooie ruimte. Het bruidspaar sprak hun geloften uit naar elkaar, familie hield nog een toespraak en ik geloof dat de meeste mensen wel een traantje hebben weggepinkt tijdens al die lieve en lovende woorden.

Exclusief trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht, wat een bijzondere trouw locatie!

Het eten was een verhaal apart. Tussen de gangen door was er namelijk een optreden geregeld van acrobaten! Super stoer!! Na het eten ging Nina op huis aan.
Ik stapte nog met de gasten en het bruidspaar in de partybus waar iedereen bij het instappen in de ene hand een flugel en in de andere een biertje kreeg. Tegen de tijd dat we in het centrum van Utrecht de afgehuurde kroeg binnenstapten zat de stemming er goed in!

Pfoee wat een toffe trouwlocatie in Utrecht is dit zeg, daar wil ik nog wel een keer heen! Gaan jullie hier, of op een andere toffe locatie trouwen en wil je mij als trouwfotograaf? Neem dan gauw contact op, dan check ik of jullie trouwdatum nog vrij is!

Locatie: Metaal Kathedraal
Jurk: Covers Utrecht
Muziek: Saxy Six
Eten: De Creatieve Chef
Foto 1, 2, & 10 zijn geschoten door Nina

Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht Exclusief Trouwen in de Metaalkathedraal in Utrecht

Benieuwd naar meer toffe blogs en verhalen? Bekijk ze hier

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *