Trouwen in hartje Amsterdam?

Dat deden Liset en Joram samen met al hun geliefden!! Zelden zag ik een bruidje zo zenuwachtig. Liset bleef zeggen hoe heftig en surrealistisch ze alles vond. Het was zo lief om te zien 🙂
Ik heb meerdere keren gedacht ” wat ben ik blij dat jullie een fotograaf hebben  zodat je straks alles nog eens (of heel vaak hopelijk!) terug kan kijken!

En jullie krijgen ook een tipje van de sluier van gisteren (en dat was me nogal een sluier! Prachtig zo lang!)
We begonnen met klaarmaken in het geweldige Lloyd hotel. Wat een prachtige kamers zeg!! Daarna verplaatsten we ons dwars door de stad naar Ons’ Lieve Heer op Solder, een grachtenhuis uit de gouden eeuw met op zolder een heuse kerk! Na de ceremonie gingen we met boten terug om te eten en te feesten bij De Nieuwe KHL Amsterdam.

Als ik terugdenk aan gisteren zijn de woorden die in me opkomen: Amsterdamse chaos, familie en vooral liefde en vrolijkheid! Lieve Liset en Joram, het was heerlijk om jullie prachtige gezin en liefde voor elkaar van zo dichtbij te mogen zien en vastleggen! Heel  veel geluk met elkaar en ik hoop dat jullie nagenieten en dat deze foto’s daarbij kunnen helpen 🙂

 

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *