TESTIMONIALS

"We hadden Meral aan het werk gezien tijdens de bruiloft van een van onze beste vrienden en zeiden tegen elkaar dat wanneer we ook zouden trouwen: we foto's van Meral zouden krijgen! Het was geweldig en de foto's die we ontvingen deden ons hart nog sneller kloppen. Meral, heel erg bedankt voor je mooie bijdrage aan onze dag. Alleen al voor de foto's zouden we het zo weer doen."

— Merel & Jelle

UTRECHT - Nederland

Vanaf het moment dat ik Meral's werk voor het eerst zag, was ik verliefd. Ze is zo goed in het vastleggen van het verhaal van de gebeurtenissen van de dag in prachtige beelden. Ze lijkt constant op de juiste plek op het juiste moment te zijn. Behalve dat ik haar vakmanschap geweldig vind, is ze ook een heel open en lief persoon die een plezier is om op je bruiloft te hebben. Ze straalt passie, gretigheid en openheid uit. Een sprankelende persoonlijkheid die begrijpt wat jullie willen en nodig hebben!

Lobke & Mark

Amsterdam - The netherlands

"Fantastisch! Echt prachtige foto's! We zijn helemaal in de wolken! Alsof we zo uit een tijdschrift komen en toch helemaal onszelf. We hadden nooit gedacht dat het zo zou uitpakken. Ze heeft alles vastgelegd en ons meer gegeven dan we ooit hadden verwacht."

Jacqueline & Arjan

Amersfoort - NeDerland

Wat ik het mooiste vind aan haar foto's is dat ze emoties uitstralen. Ik heb mezelf nog nooit zo stralend op een andere foto gezien! Sommige momenten van onze trouwdag zijn moeilijk onder woorden te brengen, maar als ik de foto's zie, geven ze perfect weer hoe ik me voelde. Ik vind het ook geweldig om de emoties op de gezichten van onze familie en vrienden te zien. Bij sommige foto's moet ik meteen een traantje wegpinken.

Leonie & Arnoud

Utrecht - NL

Als we niet met elkaar getrouwd waren, zouden we graag trouwen met Meral's fotografie vaardigheden. Ze heeft onze dag fantastisch vastgelegd! Vanaf de eerste dag hadden we meteen een klik, hielden van haar fotografiestijl (eerlijk, rauw en hilarisch) en wilden haar onze bruiloft laten vastleggen.

Meral is erg enthousiast, sprankelend en heeft een goed gevoel voor humor. Op de dag zelf was ze een geweldige aanvulling en zat ze perfect op één lijn met ons.

Carlijn & Jeroen

Utrecht - NEDERLAND

We waren meteen verkocht toen we Meral's website tegenkwamen. Dit is precies de stijl waar we naar op zoek waren. Uiteindelijk zijn we zo blij dat Meral onze bruiloft heeft vastgelegd. Elke keer als we naar de foto's kijken zijn we verbaasd hoe mooi ze zijn. Ze heeft echt oog voor details en zoekt naar het beste licht, met prachtige foto's als resultaat. Naast een hele goede fotografe is Meral ook een heel aardig persoon die je echt bij je wilt hebben. Hartelijk dank!

inge & Jaap

Hoek van holland - NeDerlaND

Meral, onze lieve, geweldige fotografe voor onze trouwdag. Vrienden van ons hadden haar ook als hun trouwfotograaf. Nadat we hun trouwalbum hadden gezien en vooral nadat we haar voor het eerst hadden ontmoet, waren we verkocht!

Wat een geweldige dag. Ze is zo betrokken, leuk om mee om te gaan, heeft zo'n goed gevoel voor humor.... En zo creatief, Meral gaat in de vreemdste hoekjes liggen voor de perfecte foto. En tegelijkertijd merk je niet dat ze er is.

Maar de foto's liegen niet, ze was er, en de foto's zijn meer dan perfect!

Tijdens de shoot nam ze de tijd, gaf ze goede tips en we voelden ons zo op ons gemak. We zijn zo blij dat we Meral als onze huwelijksfotograaf hebben gekozen! En niet alleen wij, we hebben ook van verschillende gasten complimenten gekregen over onze super leuke fotograaf!

-Chris & Martine

Heemskerk - NEDERLAND

Want to get in touch?

I'd love to get to know you

Let's meet