Meral Soydas Photography | Zijn jullie je bruiloft aan het plannen en op zoek naar een fotograaf? Ik ben trouwfotograaf en fotografeer bruiloften in Nederland en in het buitenland.
Mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door een ongedwongen en pure stijl. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen wanneer ik een hele dag erbij ben. Lees alles over mijn werkwijze, de prijzen van mijn trouwfotografie of plan een kennismaking in om al jullie vragen te kunnen stellen en elkaar beter te leren kennen.
17482
page-template-default,page,page-id-17482,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Testimonials

Testimonials

Lobke & Mark

Al vanaf het moment dat ik het artistieke werk van Meral bewonderde werd ik verliefd op haar fotografie werk. Ze weet ontzettend mooi het verhaal en verloop van de dag in prachtige beelden vast te leggen. Ze lijkt constant op het juiste moment op de juiste plek aanwezig te zijn. Naast het feit dat haar vakmanschap echt bewonderenswaardig is, is het een heel open en fijn mens die je ook graag op je bruiloft er bij WIL hebben. Ze straalt veel passie, bevlogenheid en openheid uit. Een sprankelende persoonlijkheid die goed aanvoelt waar je wensen en behoeftes liggen!

 

Merel & Jelle

We hebben Meral aan het werk gezien op de bruiloft van onze beste vrienden en als we dan ooit zelf gingen trouwen dan waren we het snel over één zaak eens; wij willen foto’s van Meral! Het was fantastisch en de foto’s die we hebben ontvangen, lieten ons hart sneller kloppen. Meral, ontzettend bedankt voor je prachtige bijdrage aan onze dag. Je zou bijna een tweede keer trouwen voor de foto’s 😉

Leonie & Arnoud

Ik vind het mooiste aan haar foto’s dat de emotie er vanaf spat. Ik heb mezelf nog nooit zo stralend op de foto zien staan! Sommige momenten van onze trouwdag zijn voor mij lastig in woorden te vatten, maar als ik de foto’s bekijk is daarop precies mijn gevoel vastgelegd. Ook vind ik het mooi om de emotie bij onze familie en vrienden terug te zien. Bij sommige foto’s krijg ik meteen weer een brok in mijn keel.

Carlijn & Jeroen

Als wij niet met elkaar getrouwd zouden zijn zouden we met de fotografiekunsten van Meral gaan trouwen. Wat legt zij zo’n dag lekker vast zeg! Al vanaf moment één hadden wij een klik met haar, waren we dol op haar manier van fotograferen (lekker rauw, eerlijk en hilarisch) en wilden we dat zij onze bruiloft vast kwam leggen.

Meral is enorm enthousiast, vrolijk en heeft goede humor. Op de dag zelf was ze een echte aanvulling en heeft ze alles perfect aangevoeld!

Jacqueline & Arjan

Fantastisch! Echt schitterende foto’s! We zijn er zo blij mee! Net alsof we uit een tijdschrift zijn gewandeld maar zo onszelf ook. Wauw! We hadden niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Ze heeft alles op de foto gezet, en een beetje meer.