Toen ik Vera & Mark ontmoette op een terras in Utrecht wist ik al direct dat het een toffe bruiloft zou gaan worden en dat ik heel erg graag hun trouwfotograaf zou willen zijn! De energie die dit stel uitstraalt is gewoon heerlijk!  Ze waren zichzelf, kletsten lekker, waren relaxed en grappig. Toen ze vertelden dat ze zouden gaan trouwen bij Dengh in Utrecht was ik zo mogelijk nog enthousiaster! Dat is een van de locaties die al een tijdje op mijn bucket list stond. En niet onterecht kan ik je vertellen. Bovendien wilden ze graag een ‘boho bruiloft’.
Gisteren kwam alles samen. Hoewel ze de ceremonie eigenlijk buiten zouden doen, werd deze verplaatst naar binnen vanwege het weer, maar met de prachtige aankleding en lichtinval was dit zeker geen B-optie! Vera haar outfit was helemaal bohemian zoals ze graag wilde: haar losse rok en top en haar krullen lekker half los. Oke er waren geen foodtrucks, maar verder had het wel een klein beetje weg van een festival bruiloft qua aankleding!
Niet alleen het bruidspaar straalde en zag er adembenemend uit overigens, ook al hun gasten waren plaatjes om naar te kijken (of om plaatjes van te maken ;-))
En dat we in het golden hour toch nog een uurtje zon kregen was de kers op de taart!
Ja, Dengh is direct een van mijn favoriete trouwlocaties in Utrecht geworden kan ik je zeggen 🙂

Zijn jullie je bruiloft aan het plannen en zoek je nog leveranciers? kijk dan eens hieronder! En misschien ben ik wel jullie bruidsfotograaf, neem vooral contact op om jullie datum te checken!

 

Locatie: Dengh Utrecht
Haar & Make-up: Saray Verlinden
Jurk: White & Yvory 
Taarten: Dorolicious

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *