Meral Soydas Photography | Trouwen in het centrum van Utrecht
Trouwreportage van de zomerse bruiloft in het centrum van Utrecht
Trouwen, Utrecht, Centrum
16125
post-template-default,single,single-post,postid-16125,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Black & white wedding in Utrecht

Black & white wedding in Utrecht

Een keer wat anders… Deze bruiloft was ik met Nina van Ninaflitst mee als second shooter. Wij werken vaker samen en dat doen we heel graag! Zonder dat we daar woorden voor nodig hebben vullen we elkaar precies goed aan. De een speurt naar de close-up momentjes en de ander maakt een mooi overzicht-shot. Zij focust op de bruid en bruidegom & ik richt me op de reacties van familie en vrienden. Hierdoor kunnen we een mooie reportage afleveren, vol met afwisselende beelden uit verschillende hoeken. En natuurlijk is het als fotograaf heel gezellig om zo’n dag met zijn tweeën naast elkaar te werken in plaats van alleen.

Voor deze serie leek het me leuk om een keer enkel zwart-wit beelden te selecteren. Gewoon, zomaar.
De prachtige locatie van deze bruiloft was in Utrecht; Fort Vechten  bij Bunnik. Hier fotografeerden wij later in 2016 nog een bruiloft samen en ook volgend jaar zal ik hier weer te vinden zijn 🙂 Nu al zin in!