Happy New Year!

Wow wat een jaar was het zeg! Ik won mijn eerste awards, twee maar liefst!
Nog nooit deed ik zoveel bruiloften in 1 jaar, mijn agenda was voller dan ik van tevoren gehoopt had! En hoewel de agenda voor 2018 al aardig vol aan het lopen is en de eerste bruiloften zelfs al bijna (nou ja, het duurt nog wel even maar toch!) weer beginnen neem ik jullie graag nog even mee naar de leukste, ontroerendste, mooiste, grappigste, meest emotionele, bijzondere momenten uit al die bruiloften.
Het opvallendste vond ik dat geen enkele bruiloft in 2017 op elkaar leek. Ze waren zo anders qua sfeer, locatie, weer, mensen, etc, waar ik heel blij van word want ik houd van afwisseling! Door al die verschillende ervaringen leer ik ook steeds meer wat het “soort”  bruiloft is waar ik het meest enthousiast  van raak en steeds meer op mijn pad lijkt te komen. Steekwoorden zijn: Vrij, een beetje eigenwijs, buiten, persoonlijk, avontuurlijk, grappig, expressief (big smiles of een traantje), een beetje stoer maar ook een beetje romantisch. Waar ik meer op hoop voor volgend jaar? Trouwen in het bos of op het strand, stoere binnenlocaties, bruidsparen die buiten de gebaande paden durven te treden 🙂

 

Maar laten we eerst nog eens even terugblikken naar het afgelopen jaar!

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *