Tarieven - Meral Soydas Photography
13595
page-template-default,page,page-id-13595,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Tarieven

Trouwreportages in Nederland 

vanaf €1.640,- 

 

Wat krijg je hiervoor?

  • 6 uur lang fotografie op jullie trouwdag
  • een preview van enkele foto’s vlak na jullie bruiloft
  • minimaal 250 met zorg en liefde bewerkte foto’s
  • een online gallery met al jullie foto’s om te delen met wie je maar wilt
  • reiskosten binnen NL

In het hoogseizoen (mei/sept) doe ik alleen reportages vanaf 6 uur. Natuurlijk kun je me voor meer uren boeken, alles is mogelijk! (Nou ja, bijna alles ;-)) Gemiddeld ben ik er vaak 10 uur bij. Dat stelt mij in staat het hele verhaal, van begin tot einde vast te leggen.
Het liefste bundel ik al jullie lievelingsfoto’s in een prachtig Fine Art Album wat nog de rest van je leven mee gaat en door ontelbare generaties zal worden doorgebladerd. Want laten we eerlijk wezen, geprint op papier komen foto’s toch echt beter tot hun recht dan op een scherm!

Een uniek en door mij ontworpen Fine Art Album begint bij 475,-

Ik stuur je graag mijn brochure toe met meer informatie.

Destination weddings

Trouwen jullie in het buitenland? I love to travel!! Met veel plezier reis ik met jullie mee om de foto’s van jullie bruiloft in het buitenland te maken. Op het strand, midden in de bergen, in een pittoresk dorpje of een andere toffe locatie: Yes please!
Eerder legde ik al een bruiloft vast in België & op Bonaire (ik doe ook landen zonder een B, no worries!) En ik heb door tientallen landen gereisd met mijn camera.

Afhankelijk van de locatie en reiskosten kan ik een voorstel op maat doen.
Neem contact met me op om jullie wensen en plannen te bespreken!