Meral Soydas Photography | Werkwijze
21198
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21198,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Werkwijze

Bij een branding story shoot gaat het om jouw verhaal als ondernemer. Het verhaal van jouw merk vertaald naar beelden die passen bij jouw bedrijf. Beelden die laten zien wat jou uniek maakt en waar jij voor staat.

Dat is meer dan enkel een shoot en het opleveren van een paar foto’s in de hoop dat je daar wat mee kunt. We gaan samen een creatief proces aan waarin we uitdenken hoe we beelden kunnen creeĆ«ren die vertalen waar jij voor staat. Die de juiste uitstraling hebben zodat ze jouw ideale klanten inspireren.

Prep!

Voorafgaand aan de shoot ontvang je een vragenlijst en werk ik aan de hand van een moodboard. Zo krijg ik zicht op wie jij bent, waar het in jouw bedrijf om gaat en hoe we de beste foto’s kunnen maken om dit ten volle uit te stralen.
Daarna hebben we een call waarin alle details van de dag plannen: De locatie, welke ‘props’ we gaan gebruiken en welke ‘must have’ shots we gaan maken!

Ook geef ik je tips voor een stylist en haar en make-up artist. Keer op keer blijkt dat dit de shoot absoluut ten goede komt!!

Shoot

Tijdens de shoot trek ik alles uit de kast om jou op je allerbest te fotograferen. Ik coach je om jouw zelfvertrouwen te unlocken zodat je stralend en vooral als jezelf voor de lens staat!

Ik krijg vaak achteraf te horen dat mijn klanten de shoot als leuk en ontspannen hebben ervaren, ook als ze er vooraf tegenop zagen.
Gedurende de shoot is er tijd om je om te kleden zodat we in meerdere outfits foto’s kunnen maken.

Show

Na afloop van de shoot krijg je binnen een week een ruime selectie te zien van de beste foto’s. Hieruit kun jij zelf de foto’s kiezen die je graag nabewerkt wil hebben. Vervolgens ga ik aan de slag om de foto’s zorgvuldig te bewerken met mijn ‘special branding sauce’. De foto’s krijg je via je eigen online gallery en hebben de juiste resolutie voor online gebruik. Zo kun je direct jouw foto’s online delen en jouw ideale klanten aantrekken!