Meral Soydas Photography

Meral Soydas Photography

Trouwfotograaf in Utrecht

 

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Utrecht? Ik ben professioneel trouwfotograaf en zorg voor exclusieve -geen 12 in een dozijn- trouwreportages. Mijn manier van fotograferen is verhalend, puur en met oog voor de schoonheid van de dag.  Ik zorg dat de emoties er vanaf spatten en dat de sfeer van jullie dag wordt gevangen op een pure en ongedwongen manier.

Award winning fotograaf

Titel

Content komt hier.

Titel

Mijn werkwijze:

  • Content komt hier.

OVER MERAL

 

Ik ben professioneel trouwfotograaf uit Utrecht. Ik fotografeer het allerliefste bruiloften van koppels die de liefde op hun eigen manier willen vieren en waar de liefde en emoties mogen stromen.

 

Mijn stijl is contrastrijk, stijlvol en bomvol emoties. Ik focus me op het vastleggen van alle momenten, groot en klein die het verhaal van jullie dag vormen. Dit doe ik op een ongefilterde en pure manier, spelend met het licht waar dat kan, zodat de beelden net even anders dan anders zijn.

 

Ik ben opgeleid tot psycholoog en heb meer dan 10 jaar gewerkt voor diverse ggz instanties. Dit is absoluut terug te zien in mijn werk en werkwijze. Ik vind het enorm belangrijk  jullie op je gemak te laten voelen. Ik voel goed aan wat er nodig is en dit maakt dat ik me op de dag zelf ook makkelijk met jullie gasten verbind en dichtbij kan komen om alle intieme momenten vast te leggen.

 

Ik ben sinds 2014 fotograaf en heb meerdere nationale en internationale awards gewonnen. Ik ben gevestigd in Utrecht en Tenerife.

Wat anderen over mij zeggen

Contact

Curious to start our adventure or want to know more?
Please fill out this form or you can contact me at meral @ meralsoydas.nl (without spaces)
I would love to know more about you!

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zelf een testimonial inzetten. De testimonial widgets zijn allemaal hetzelfde, ik kan geen vinden met afbeelding aan linkerkant, wel erboven zoals hieronder.