Meral Soydas Photography | Trouwfotografie prijzen
13595
page-template-default,page,page-id-13595,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Trouwfotografie prijzen

Prijzen trouwfotografie NL

Ik fotografeer een beperkt aantal bruiloften per jaar. Zo weet ik zeker dat ik  iedereen een exclusieve ervaring kan geven met alle liefde en aandacht die nodig is om tot het allerbeste eindresultaat te komen. Ik werk niet met losse uren maar ga uit van het eindresultaat. Dat is een trouwreportage van de hele dag (t/m diner) of de dag + het feest.

 

Hoeveel kost het als ik jullie trouwfotograaf ben?

 

 Reportage voor de hele dag €2.599,- 

 

Wat krijg je hiervoor?

  • een fotoreportage van jullie bruiloft van het aankleden t/m deel van het diner.
  • een preview van enkele foto’s vlak na jullie trouwerij
  • ongeveer 400  foto’s
  • alle foto’s worden met zorg en liefde nabewerkt in mijn stijl
  • een online gallery met al jullie foto’s om te delen met wie je maar wilt
  • reis- en parkeerkosten binnen NL
  • een compact linnen album met de highlights van jullie trouwdag
  • jullie kunnen gebruik maken van mijn netwerk en expertise voor het plannen van jullie droombruiloft (denk aan tips om de mooiste foto’s te krijgen, aanbevelingen van mijn favoriete leveranciers om mee samen te werken)

 

In het hoogseizoen (mei/sept) doe ik alleen reportages waarbij ik jullie hele dag mag vastleggen en minmaal t/m het diner aanwezig ben. Je kunt ook kiezen voor een langere reportage, dan ontvang je ook foto’s van het feest. Het is mogelijk om een tweede fotograaf erbij te boeken.

 

Het liefste bundel ik het verhaal van jullie dag in een prachtig Fine Art Story Album wat nog de rest van je leven mee gaat en door ontelbare generaties zal worden doorgebladerd. Want laten we eerlijk wezen, geprint op papier komen foto’s toch echt beter tot hun recht dan op een scherm!

Een uniek en door mij ontworpen Fine Art Story Album begint bij 599,-

 

Ik stuur je graag mijn brochure toe met meer informatie.

Prijzen trouwfotografie in het buitenland

vanaf €2599,- 

 

Voor reportages in het buitenland hanteer ik dezelfde tarieven als binnen Nederland plus reis en verblijfskosten. We spreken samen een tarief af voor deze kosten en ik boek zelf mijn vervoer en verblijf. Daar hebben jullie dus geen extra werk aan!

 

Met veel plezier reis ik met jullie mee om de foto’s van jullie bruiloft in het buitenland te maken. Italië, Spanje of een andere exotische bestemming? Op het strand, midden in de bergen, in een pittoresk dorpje of een andere toffe locatie: Yes please!

Het liefste bundel ik het verhaal van jullie bruiloft  in een prachtig Fine Art Story Album wat nog de rest van je leven mee gaat en door ontelbare generaties zal worden doorgebladerd. Want laten we eerlijk wezen, geprint op papier komen foto’s toch echt beter tot hun recht dan op een scherm!

Een uniek en door mij ontworpen Fine Art Story Album begint bij 599,-

 

Ik stuur je graag mijn brochure toe met meer informatie.