Reizende trouwfotograaf :) - Meral Soydas Photography
18042
post-template-default,single,single-post,postid-18042,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Reizende trouwfotograaf :)

Reizende trouwfotograaf :)

Naast het fotograferen van bruiloften houd ik enorm van reizen. Het liefste combineer ik die twee. Een reizende trouwfotograaf dus 🙂 Hoogste tijd daarom om wat te delen over onze reis! Met wat (reis)foto’s natuurlijk! Wil je meer van mijn trouwfoto’s zien? Ga dan naar de Portfolio pagina! 

November

Co-living

De eerste weken zaten we op Tenerife. Wat een heerlijk eiland. Ik was er nog niet eerder geweest maar het zal zeker niet de laatste  keer gaan zijn.
We verbleven bij Nine. Een co-living en co-working community, opgezet door een Nederlandse vrouw, Anne. Een prachtige plek heeft ze ervan gemaakt. Een enorm huis met plek voor maximaal 20 mensen. Er zijn gedeelde kamers en privé kamers. Daarnaast zijn er werkplekken in het huis, (meestal) snel en goed internet en worden er veel activiteiten georganiseerd.  Bijvoorbeeld family dinners, rooftop BBQ, wandelingen en we zijn een keer op een zeilboot mee geweest. Een superfijne manier dus om werk gedaan te krijgen, andere mensen te leren kennen en het eiland op een leuke manier te ontdekken.

Ik had nog een flinke berg werk liggen van alle bruiloften dus ik heb vooral veel gewerkt en redelijk lange dagen gemaakt. Hierdoor heb ik eigenlijk veel te weinig van Tenerife kunnen zien. Gelukkig ligt het relatief dicht bij NL en het klimaat is all year round mooi weer, dus ik weet zeker dat we hier gaan terug komen! Bovendien vond ik het super leuk om ‘digital nomads’ (mensen die hun werk vanaf overal ter wereld via hun laptop kunnen doen) te ontmoeten en mij een beetje deel van die community te voelen. Ik moet natuurlijk voor mijn shoots en bruiloften fysiek aanwezig zijn dus ben geen echte digital nomad maar zo in de winter na de laatste bruiloft gaat dat prima! En dat beviel me ook uitstekend 😉

De Wolves workshop

De derde week van November vertrek ik naar La Graciosa, een ander Canarisch Eiland om dezelfde workshop als vorig jaar te volgen. Dezelfde?? Ben je zo’n trage leerling? Misschien, maar dat was niet de reden om het nogmaals mee te doen 😉 De combinatie verschillende onderdelen spreekt me enorm aan. ’s Ochtends is er een spreker die een keynote deelt.  In de middag wanneer het licht zo mooi zacht en goud wordt, gaan we foto’s maken. In de avond zijn er bonfire nights waar nog weer andere fotografen tips of hun verhaal delen. Daar komt bij dat je de hele week samen  bent met zo veel getalenteerde fotografen… Dat is enorm waardevol en inspirerend! Je leert zo veel leuke interessante mensen kennen, of ziet een deel van vorig jaar weer, ik geniet daar heel erg van!

 

Scroll lekker naar beneden voor wat plaatjes en een impressie van de eerste maand. Omdat ik vooral heb gewerkt heb ik niet zo heel veel foto’s gemaakt. Daar komt bij de volgende bestemmingen (Hawaii!! Australie en Nieuw Zeeland!!) vast verandering in 😉 Helemaal omdat ik in de laatstgenoemde landen  een bruiloft ga fotograferen! How’s that voor een reizende trouwfotograaf 😉

Hasta luego!

 

 

Thanks to our models from the Wolves:
Sabina & Sergio // Natalia & Jose
Thanks to Svenja for capturing me being happy!

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.