Over mij

Over mij

Hi! Nice to meet you!

Mijn naam is Meral, het lijkt op Merel maar is net een beetje anders; net als ik, haha. Ik ben sportief en ondernemend, sociaal en heb het niet zo op tradities en dingen doen ‘omdat het zo hoort’. Ik doe voordat ik denk, ik hou van het leven en het liefst deel ik met zo veel mogelijk mensen de magische momenten van het leven. Feel & spread the magic zou je mijn levensdoel kunnen noemen 🙂 Dat probeer ik te doen met mijn fotografie. Door het maken van foto’s vertel ik een verhaal. Vereeuwig ik alle bijzondere momenten. Zodat we de herinneringen uit ons leven die er het meest toe doen nooit meer vergeten. Voor onszelf, maar ook voor alle dierbaren om ons heen!

 

Ik volg zoveel mogelijk mijn intuïtie bij het speuren naar de mooiste, leukste of grappigste momenten en laat me leiden door wat er om me heen gebeurt! Zodat  het eindresultaat een verhaal is waarin de sfeer en de emoties van jullie dag centraal staan.
Want die emoties, daar draait het om voor mij! Een mooi plaatje is leuk, maar als ik er niks bij voel zegt het me niet zo veel. Ik ben dan ook op mijn best op een bruiloft waar veel te voelen valt: blijheid, liefde, genegenheid, ontroering en soms een traan. Wàt het is maakt me niet uit, als het maar zichtbaar en voelbaar is. Dan vereeuwig ik die schaterlach, de knipoog, steelse blik of glimmende oogjes!

 

Klik hier om mijn favoriete foto’s in mijn portfolio te bekijken. Of hier om eens rond te kijken tussen mijn blogs  met meer bruiloften en artikelen!

 

Hier kun je lezen wat andere bruidsparen over mij zeggen!

Photo by Aline Lange

''The best and most beautiful things in the world cannot be seen nor even touched, but just felt in the heart.'' - Anne Sullivan