Meral Soydas Photography | Over mij
Op deze pagina lees je wie ik ben en waarom ik zou van foto's houd <3
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Over mij

Trouwfotograaf uit Utrecht

Toen ik werd gevraagd voor mijn eerste bruiloft zei ik volmondig “nee, bedankt”.
Het beeld wat ik van bruiloften had was stoffig, saai en langdradig. Zoetsappige standaard kiekjes maken zag ik mezelf niet doen. Bovendien fotografeerde ik nog niet zo lang en was ik bang dat ik het zou verprutsen, want zoetsappig of niet, op een bruiloft heb je maar één kans.

 

Omdat ik mezelf de belofte had gedaan dat ik op het gebied van fotografie alle uitdagingen aan zou nemen, zodat ik me niet langer achter mijn faalangst kon verschuilen, nam ik de opdracht toch aan.

 

En BOY WAS I WRONG. Wat was het geweldig! Al die blije mensen, de liefde -niet alleen van het bruidspaar naar elkaar maar ook van alle andere aanwezigen, de mooie woorden, de tranen, de details… Ik geloof dat ik er nog een week van moest bijkomen en niet over kon ophouden omdat ik het zo ontzettend tof vond!

 

Sindsdien wist ik: dit is wat ik wil doen! De eerste twee jaar had ik elke nacht voor een bruiloft last van nachtmerries waarbij alles misging -pure zenuwen 🙂 En hoewel ik geen nachtmerries meer heb vind ik het nog steeds elke keer een beetje spannend. Want je wil toch niet minder dan je allermooiste foto’s aan een bruidspaar kunnen geven. Ongeveer 150 bruiloften verder vind ik bruiloften nog steeds magisch en leg ik ze met net zoveel plezier vast als die eerste keer.

 

Photo door Emmily B. 

''The best and most beautiful things in the world cannot be seen nor even touched, but just felt in the heart.'' - Anne Sullivan

Ik houd van avontuurlijke bruiloften!

Met de foto’s die ik maak laat ik zien hoe ik naar de wereld kijk. Ik houd van pure, echte momenten, van emoties -het liefst rauw en ongefilterd, van typerende blikken en veelbetekenende gebaren. Om te spelen met het licht en de schaduwen.  Ik ga met heel veel liefde op zoek naar de mooie kanten in alles wat ik zie en ervaar.

Ik ben sportief en ondernemend, enthousiast en extravert.  Ik heb het niet zo op tradities en dingen doen ‘omdat het zo hoort’ en kan het enorm waarderen als een bruiloft net een beetje ‘anders dan anders’ is. Ik houd van de diversiteit aan locaties waar ik mag komen, maar heb toch wel een zwak voor bruiloften die in de natuur/buiten plaatsvinden.

Ik woon samen met mijn vriend, ons dochtertje Loïs en onze kat Floris. We houden enorm van reizen en elk jaar tussen november en maart gaan we naar het buitenland. Ik vind het fantastisch om ook in het buitenland te fotograferen (bruiloften, shoots of reisfotografie).

Klik hier om mijn favoriete foto’s in mijn portfolio te bekijken. Of hier om eens rond te kijken tussen mijn blogs  met meer bruiloften en artikelen!

 

Hier kun je lezen wat andere bruidsparen over mij zeggen!