Meral Soydas Photography | Over mij – Branding
Op deze pagina lees je wie ik ben en waarom ik zou van foto's houd <3
21183
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21183,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Over mij – Branding

Brandingfotograaf uit Utrecht

Ik had geen flauw idee wat brandingfotografie was, maar ik deed het al wel 🙂
Steeds als ik werd gevraagd voor portret shoots legde ik uit ” ik ben geen fotograaf die profielfoto’s voor een witte achtergrond maakt hoor! Ik vind het leuk als ik met je mee mag denken over de locatie en insteek van de foto’s zodat ze goed passen bij je website en social media enzo”
Pas een aantal jaar later leerde ik dat hier een term voor bestond; branding fotografie.

Ik ben van huis uit psycholoog en fotografeer sinds 2014 bruiloften en brandingshoots. Ik vind het geweldig om bij brandingshoots samen een plan te maken voor de fotografie en om tijdens de shoot de tijd te hebben om je helemaal op je gemak te krijgen zodat je puur en echt op de foto terug te zien bent.

 

 

Photo door Emmily B. 

“There’s nothing more daring than showing up, putting ourselves out there and letting ourselves be seen.”

― Brené Brown

Ik houd van avontuur!

Ik woon in Utrecht met mijn vriend, onze dochter Loïs en kat Floris. We houden enorm van reizen en avontuur en elk jaar tussen november en maart gaan we naar het buitenland. Verder houd ik van koffie, wijntjes, uiteten gaan, in de natuur zijn en sporten!

Ik werk niet meer als psycholoog maar blijf me wel erg verbonden voelen met anderen in hun kracht zetten en dit is dan ook zeker iets wat je in de shoot bij mij zult merken. Ik besteed er altijd aandacht aan, want als jij je krachtig voelt van binnen is dat natuurlijk te zien aan de buitenkant en dus op de foto!

 

Klik hier om mijn favoriete foto’s in mijn portfolio te bekijken.

 

 

Foto: Marscha van Druuten