Meral Soydas Photography | Weddingphotographer hawaii
Planning your destination wedding? I'm an international wedding photographer that shoots weddings and elopements all over the world. I love capturing pure and real emotions, intimate moments surrounded by beautiful landscapes.
Destinationwedding, destinationphotographer,hawaiiwedding
19742
page-template-default,page,page-id-19742,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Mini branding shoot

[/vc_column]

Mini branding shoot

Als ondernemer weet jij ongetwijfeld het belang van personal branding; het laten zien van de persoon achter het merk.

Bij een branding shoot gaat het om jouw verhaal als ondernemer. Het verhaal van jouw merk vertaald naar beelden die passen bij jouw bedrijf. Beelden die laten zien wat jou uniek maakt en waar jij voor staat.

Met de juiste beelden spreek jij jouw favoriete klanten aan!

 

Deze mini branding shoot is perfect als jij

  • geen tijd hebt voor een shoot van een hele dag
  • niet zoveel nieuwe foto’s nodig hebt
  • geen budget hebt voor een volledige shoot

Een kleine, maar zeer persoonlijke branding shoot

 

Dit is wat je krijgt

   • Een shoot van 25 minuten waarin je professioneel wordt begeleid om het beste resultaat te krijgen
   • De mogelijkheid om één keer van outfit te wisselen
   • Vier foto’s voor online gebruik
   • De mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen
   • Van tevoren krijg je een mail met tips voor je outfit, wat je eventueel mee zou kunnen nemen en andere informatie zodat je het meeste uit de shoot kunt halen!

Praktische informatie

 

Er zijn twee verschillende opties: de ene shoot vindt plaats in de Soesterduinen, rond het golden hour. Deze locatie is midden in de natuur en heeft een zachte uitstraling. De andere locatie is de NDSM werf in Amsterdam en heeft een meer stoere, industrieel look. Zo kun je de locatie kiezen die het beste past bij jou!

Soesterduinen

     • Datum: Vrijdag 7 augustus
     • 5 plekken tussen 18.45 – 20.45

NDSMwerf

     • Datum: Vrijdag 14 augustus
     • 5 plekken tussen 17.30 – 19.30

Kosten: 127,- ex

Na inschrijving volgt meer informatie over de exacte locatie

Bij zeer slecht weer (veel regen) zal de shoot verplaatst worden naar een andere dag.

De shoot bij Meral heeft mijn business naar het next level getild! Ze weet je op je mooist en krachtigste op beeld vast te leggen, waardoor de emotie die je uit wil stralen van het scherm afspat! Sinds ik de foto's van Meral op mijn website en social media gebruik, weten mijn ideale klanten me zoveel meer te vinden! Omdat ik uitstraal wat ik wil en mijn ideale klant daardoor wordt aangetrokken! - Ellen Geerlings, orthomoleculair therapeut

Boek nu jouw spot door onderstaand formulier in te vullen!

 

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Meral Soydas Photography zoals te vinden op de website.
Voorafgaand aan de shoot krijg je een betaalverzoek van 50 euro om de reservering definitief te maken. Na afloop van de shoot volgt een factuur waarin dit verrekend wordt met het totaal bedrag.