Meral Soydas Photography | Brandingfotograaf, gespecialiseerd in het fotograferen van coaches en andere vrouwelijke ondernemers.
Wil jij dat ook de foto's die je zelf maakt voor je social media er uitzien alsof ze door een professional zijn gemaakt en aansluiten bij de rest van je branding (en feed)? Dan zijn mijn presets voor op je mobiel de uitkomst voor je!
brandingfotografie
20946
page-template-default,page,page-id-20946,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Mer’s Presets voor je mobiel

[/vc_column]

Presets waarmee je jouw foto’s in één klik transformeert zonder gedoe

Wil jij dat de foto’s op jouw feed allemaal bij elkaar passen en perfect matchen met je branding of stijl? I got you! Met mijn presets krijgen al jouw foto’s met slechts 1 klik een professionele uitstraling. Het pakket van 7 verschillende looks zorgt ervoor dat je voor alle situaties en momenten dé perfecte preset hebt. Kleur of zwart wit, naturel of juist dat fijne moody sfeertje.

De presets werken met de gratis Lightroom app en nadat je die met mijn hulp hebt geïnstalleerd is het letterlijk 1 klik om je foto’s te transformeren! De presets zijn bedoeld voor je telefoon. Zo kun je al jouw stories, selfies en andere telefoonfoto’s er uit laten springen!

In de afgelopen 7 jaar dat ik als fotograaf werk heb ik steeds weer gesleuteld aan mijn bewerking en met deze presets krijg je mijn beste en meest favoriete looks!

Dit is wat je krijgt

 

   • 3 verschillende zwart/wit presets
   • 4 verschillende kleur presets (1 naturel look en 3 met mijn meer moody look en feel die ik voor de bruiloft foto’s gebruik)
   • Een handige PDF waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe je de presets op je mobiel moet zetten en kunt gebruiken met de GRATIS app Lightroom
   • Ontwikkeld om je instagram feed er net zo consistent en sfeervol uit te laten zien als die van mij!
   • De early birds krijgen er GRATIS een minicursus/gids bij met tips om beter te fotograferen met je telefoon t.w.v. 4,99!

Best price

Van links naar rechts en van boven naar beneden:
1.Onbewerkte foto // 2.Black & White Force //3.Black & White Shine // 4.Black & White Silk
5.Fresh Punch // 6.Moody Edge // 7.Moody Glow // 8.Moody Ice

Beschrijving en voorbeelden van de presets

 

 1. Black & White Force: een heerlijk veelzijdige en krachtige zwart wit bewerking die elke foto er uit laat springen.
 2. Black & White Shine: een zachtere, meer romantische en elegante zwart wit bewerking. Geeft een fijne sfeer aan de foto en ontzettend flatterend voor portretten.
 3. Black & White Silk: Deze preset geeft een mooie marmerlook aan je foto’s, met meer contrast en schaduwen dan de Shine, maar nog altijd zachter dan de Force.
 4. Fresh Punch: Een prachtige naturel bewerking, de kleuren blijven intact maar de foto springt er meer uit. Super handig voor naturel (branding) foto’s
 5. Moody Edge: Een iets meer moody bewerking met mijn typische kleurstelling. In deze preset is lekker rauw en krachtig.
 6. Moody Glow: Vergelijkbaar met de Moody Edge, maar dan wat zachter. Erg flatterend voor portretten/selfies.
 7. Moody Ice: Zoals de Moody Glow, maar met koelere tinten. Geeft die echte filmische look.

Wauw, love it! mijn foto's zien er gelijk een stuk sprankelende uit!

Before en afters van de verschillende presets

Volg je me al op social media? Ik deel regelmatig meer before/afters, tips en inspiratie!