Meral Soydas Photography | Brandingfotograaf, gespecialiseerd in het fotograferen van coaches en andere vrouwelijke ondernemers.
Wil jij dat ook de foto's die je zelf maakt voor je social media er uitzien alsof ze door een professional zijn gemaakt en aansluiten bij de rest van je branding (en feed)? Dan zijn mijn presets voor op je mobiel de uitkomst voor je!
brandingfotografie
22235
page-template-default,page,page-id-22235,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Mer’s Presets voor mobiel

Presets waarmee je jouw foto’s in één klik transformeert zonder gedoe

Wil jij dat de foto’s op jouw feed allemaal bij elkaar passen en perfect matchen met je branding of stijl? I got you! Met mijn presets krijgen al jouw foto’s met slechts 1 klik een professionele uitstraling. Het pakket van 7 verschillende looks zorgt ervoor dat je voor alle situaties en momenten dé perfecte preset hebt. Kleur of zwart wit, naturel of juist dat fijne moody sfeertje.

De presets werken met de gratis Lightroom app en nadat je die met mijn hulp hebt geïnstalleerd is het letterlijk 1 klik om je foto’s te transformeren! De presets zijn bedoeld voor je telefoon. Zo kun je al jouw stories, selfies en andere telefoonfoto’s er uit laten springen!

In de afgelopen 7 jaar dat ik als fotograaf werk heb ik steeds weer gesleuteld aan mijn bewerking en met deze presets krijg je mijn beste en meest favoriete looks!

Dit is wat je krijgt

 

   • 3 verschillende zwart/wit presets
   • 4 verschillende kleur presets (1 naturel look en 3 met mijn meer moody look en feel die ik voor de bruiloft foto’s gebruik)
   • Een handige PDF waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe je de presets op je mobiel moet zetten en kunt gebruiken met de GRATIS app Lightroom
   • Ontwikkeld om je instagram feed er net zo consistent en sfeervol uit te laten zien als die van mij!
   • De early birds krijgen er GRATIS een minicursus/gids bij met tips om beter te fotograferen met je telefoon t.w.v. 4,99!

Best price
Ik ben echt heel erg blij met de presets! Ze zorgen voor een hele mooie sfeer in mijn foto's en maken het een heel fijn geheel voor de warme uitstraling die ik met mijn bedrijf wil overbrengen! - Charla Peet

Van links naar rechts en van boven naar beneden:
1.Onbewerkte foto // 2.Black & White Force //3.Black & White Shine // 4.Black & White Silk
5.Fresh Punch // 6.Moody Edge // 7.Moody Glow // 8.Moody Ice

Beschrijving en voorbeelden van de presets

 

 1. Black & White Force: een heerlijk veelzijdige en krachtige zwart wit bewerking die elke foto er uit laat springen.
 2. Black & White Shine: een zachtere, meer romantische en elegante zwart wit bewerking. Geeft een fijne sfeer aan de foto en ontzettend flatterend voor portretten.
 3. Black & White Silk: Deze preset geeft een mooie marmerlook aan je foto’s, met meer contrast en schaduwen dan de Shine, maar nog altijd zachter dan de Force.
 4. Fresh Punch: Een prachtige naturel bewerking, de kleuren blijven intact maar de foto springt er meer uit. Super handig voor naturel (branding) foto’s
 5. Moody Edge: Een iets meer moody bewerking met mijn typische kleurstelling. In deze preset is lekker rauw en krachtig.
 6. Moody Glow: Vergelijkbaar met de Moody Edge, maar dan wat zachter. Erg flatterend voor portretten/selfies.
 7. Moody Ice: Zoals de Moody Glow, maar met koelere tinten. Geeft die echte filmische look.

``ff he, maar ik ben zo blij me die presets!`` - Stephan Ossenweijer

Before en afters van de verschillende presets

Meer over mij weten?

Ik ben Meral en ik vind het meestal uiterst ongemakkelijk om zelf op de foto te gaan! Daarom vind ik het zo belangrijk in mijn werk als fotograaf om de mensen die voor mijn lens staan helemaal op hun gemak te laten voelen.  Of dat nou tijdens een brandingshoot of een bruiloft is, als je met mij werkt leer je mij kennen en wil ik jou graag leren kennen!
Ik kan niet zo goed tegen onechtheid en wil met mijn foto’s graag laten zien hoe iemand echt is of hoe een dag echt was. Maar dan wel op zijn allermooist! Dus ga ik altijd op zoek naar flatterend licht en de beste hoeken 🙂

Vroeger in mijn vorige leven (okee, tot vorig jaar deed ik dit nog parttime;-)) werkte ik als psycholoog en mijn liefde voor mensen en connecties is absoluut terug te zien in mijn werk als fotograaf.

Ik ben enorm reislustig en woon daarom vier maanden per jaar op Tenerife. Daarbij probeer ik nog zo vaak ik kan andere redenen te vinden om op tripjes naar het buitenland te gaan 🙂 Het liefste neem ik overal mijn vriend en onze dochter mee. Jammergoed kan onze kat Floris de tripjes wat minder waarderen, dus die laten we meestal thuis (no worries, hij wordt altijd goed verzorgd en we laten hem nooit alleen achter!)

Mijn fotografiestijl is contrastrijk, stijlvol en bomvol emoties.  Dit doe ik op een ongefilterde en pure manier, spelend met het licht waar dat kan, zodat de beelden net even anders dan anders zijn.

Mijn ‘big mission in life’ is om iets moois mee te geven aan iedereen met wie ik mag werken. Voorheen als psycholoog en nu als fotograaf. Ik hoop dat de ervaring van een shoot mooi en positief is en dat de foto’s die ik maak voor altijd gekoesterd mogen worden en fijne herinneringen naar boven halen. En met de presets die ik aanbied hoop ik jouw eigen foto’s nog net een tikkie mooier te maken!

Meer foto’s zien die ik heb gemaakt?

Volg je me al op social media? Ik deel regelmatig meer before/afters, tips en inspiratie!