Meral Soydas Photography

Meral Soydas Photography

Bruidsfotografie Haarlem

Zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf in Haarlem voor jullie bruiloft? Ik ben Meral en ben al bijna 10 jaar trouwfotograaf.
Ik dompel me onder in de liefde, de emoties en de schoonheid van jullie dag en geef dit door middel van mijn foto’s weer terug aan jullie. Om voor altijd te kunnen koesteren en te delen met wie je maar wilt.  Mijn foto’s zijn echt, kleurrijk en een beetje moody.

Al vanaf het moment dat ik het artistieke werk van Meral bewonderde werd ik verliefd op haar fotografie werk. Ze weet ontzettend mooi het verhaal en verloop van de dag in prachtige beelden vast te leggen. Ze lijkt constant op het juiste moment op de juiste plek aanwezig te zijn. Naast het feit dat haar vakmanschap echt bewonderenswaardig is, is het een heel open en fijn mens die je ook graag op je bruiloft er bij WIL hebben. Ze straalt veel passie, bevlogenheid en openheid uit. Een sprankelende persoonlijkheid die goed aanvoelt waar je wensen en behoeftes liggen!
Lobke & Mark
Zoeken jullie een bruidsfotograaf in Haarlem?

Als trouwfotograaf in Haarlem heb ik al op veel prachtige locaties in Haarlem en omgeving mogen fotograferen. Gaan jullie trouwen in het stadhuis? Of de mooie boomgaarden van landgoed Olmenhorst? Of bij de mooie oranjerie Elswout of misschien wel in een kas bij het kweekcafe?
Haarlem, maar ook Bloemendaal of Zandvoort zijn een perfecte achtergrond voor een bruiloft. Van mooie natuur tot het oude stadscentrum met alle prachtige straatjes en panden. Haarlem is zo’n veelzijdige stad, ik kom er ook graag in mijn vrije tijd om te genieten van al het moois!
Wil je een voorbeeld zien van een bruiloft in Haarlem die heb ik gefotografeerd? Klik dan hier

Meer foto’s zien?

Klik hier voor mijn portfolio

OVER MERAL

 

Ik ben professioneel trouwfotograaf uit Utrecht, maar stiekem een beetje verliefd op Haarlem:)  Ik hou enorm van reizen en van het ontdekken van nieuwe plekken. Ik woon gedeeltelijk in Nederland en in de winters op Tenerife.

 

Mijn stijl is contrastrijk, stijlvol en bomvol emoties. Ik focus me op het vastleggen van alle momenten, groot en klein die het verhaal van jullie dag vormen. Dit doe ik op een ongefilterde en pure manier, spelend met het licht waar dat kan, zodat de beelden net even anders dan anders zijn. Of je nou gaat trouwen in een kas, midden in het bos, op een kasteel of een prachtig landhuis, ik zorg met veel liefde voor levenslange herinneringen. Die net als wijn, alleen maar meer waard worden naarmate de tijd verstrijkt.

 

Ik ben opgeleid tot psycholoog en heb meer dan 10 jaar gewerkt voor diverse ggz instanties. Dit is absoluut terug te zien in mijn werk en werkwijze. Ik vind het enorm belangrijk  jullie op je gemak te laten voelen. Ik voel goed aan wat er nodig is en dit maakt dat ik me op de dag zelf ook makkelijk met jullie gasten verbind en dichtbij kan komen om alle intieme momenten vast te leggen. Bovendien ligt de focus van mijn fotografie op het vangen van momenten en emoties, daar ben ik dol op!

 

Ik ben sinds 2014 fotograaf en heb meerdere nationale en internationale awards gewonnen. Ik heb bruiloften mogen fotograferen door heel Nederland, maar ook buiten Nederland, van België tot Australië en Nieuw Zeeland.

Wil je meer over mij weten? Klik dan hier 🙂 

Contact

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in of mail mij op meral @ meralsoydas.nl (zonder spaties)
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.