Meral Soydas Photography | Gorgeous Sydney wedding at the Opera House
19422
post-template-default,single,single-post,postid-19422,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Gorgeous Sydney wedding at the Opera House

Gorgeous Sydney wedding at the Opera House

Wow wow wow!! Als je het hebt over bucket-list locaties, dan is het Opera House in Sydney natuurlijk wel top notch. Wat een prachtige locatie om te trouwen zeg!

De ceremonie was buiten, met uitzicht op de Harbour Bridge. De aankleding was simpel, maar prachtig want hey, wat heb je nodig met zulke iconische gebouwen op de achtergrond! De witte stoeltjes, bloemblaadjes op de grond en de prachtige bloemstukken van Mi Violet vormden het decor voor het Ja-woord.
Op de achtergrond zat een trio met violen en een bas (denk ik?) om de sfeer en het plaatje compleet te maken. En natuurlijk was het pronkstuk het bruidspaar, stylish in hun trouwkleding en stralend van oor tot oor.

Deze bruiloft heb ik tijdens onze reis geschoten en was ik second shooter voor Alice Mahran. De vorige keer dat ik een bruiloft met haar fotografeerde was dat mijn aller aller allereerste bruiloft ooit 🙂 Leuk dus om een aantal jaar later met inmiddels flink wat ervaring aan de andere kant van de wereld opnieuw samen een bruiloft te fotograferen.

Ik ga jullie niet langer ophouden, ga lekker genieten van de beelden! Het zijn er best veel, #sorrynotsorry want ja, Opera House Sydney 😉

Locatie: Bennelong &  Opera House Sydney

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.