Deze keer geen bruiloft maar een andere blog.

In de winter bedacht ik dat ik graag wat meer persoonlijk werk zou willen doen. Ik nam mijn camera weer wat meer mee naar sociale gelegenheden en andere activiteiten om wat meer foto’s voor mezelf te maken. Maar ergens zat in mijn hoofd dat ik het ook leuk zou vinden om een keer een zogenaamde “boudoir-shoot” te doen. Alleen dan een beetje anders dan de meeste voorbeelden die ik daar van voorbij had zien komen. Niet met make-up artiesten, niet te zoetsappig & gestyled. Nee, het moest anders dan dat. Echt, puur, met wat rauws & een beetje donker. Maar tegelijk wel vrouwelijk en sexy.

Spannend & uitdagend, omdat ik dit nooit eerder had gedaan en eigenlijk geen flauw idee had hoe ik dat voor mekaar moest gaan krijgen.
Toen Irene mij benaderde om nog een keer samen foto’s te maken (vorig jaar deden we ook al een shoot samen) bleek gelijk dat we op 1 lijn zaten en hetzelfde idee in ons hoofd hadden.
Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken!

Tijdens de workshop die ik een paar dagen voor onze shoot volgde ging het onder andere over fotograferen vanuit je eigen manier van kijken: niet vanuit de verwachtingen, of vanuit de wensen van de klant, maar vanuit je eigen verwondering & gevoel. En dat nam ik mee tijdens deze shoot. Ik liet alle verwachtingen los, het hoefde niet te lukken & ik hoefde er niemand mee tevreden te stellen. We konden de tijd nemen om uit te proberen, te spelen & te doen wat er in ons opkwam. En zo kwam de volgende serie uit mijn eerste boudoirs hoot. Ik ben blij met het resultaat en vond  het erg leuk om te doen. Hoop dat het zeker niet de laatste keer zal zijn.

Wil je ook graag een keer een boudoir shoot willen doen? Contact me vooral voor de mogelijkheden!
En natuurlijk vind ik het ook leuk om te horen wat je van deze serie vindt!

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.