Meral Soydas Photography | Bruidsfotograaf uit Utrecht. Ik heb meerdere awards gewonnen met mijn foto's en richt me op sfeervolle, authentieke foto's waar de blijheid en liefde vanaf spatten
Zoeken jullie spontane, ongedwongen en pure trouwfoto's vol emotie voor jullie bruiloft in Nederland? Ik leg jullie verhaal met veel liefde vast! Mijn specialiteit is het vangen van momenten die het verhaal van jullie dag vertellen met oog voor schoonheid en details. Mijn foto's zijn romantisch maar ook een beetje stoer. Of je nou wil trouwen in het bos, een kas of andere mooie trouwlocatie in Nederland, ik ben er graag bij!
17437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17437,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Bruiloften Nederland

De lach, de traan, de spanning & de intimiteit van jullie liefde, vastgelegd voor altijd. Zodat jullie en alle mensen die er na jullie komen nog vele malen opnieuw alle momenten van die speciale dag kunnen beleven.  

 

Ik kijk, ik luister, ik voel, ervaar en leg vast. Oprecht, puur & een beetje eigenwijs. Ik ben mezelf en zorg er voor dat jullie dat ook zijn. Ik klets, ik vraag, ik maak (flauwe) grappen en ik stel jullie op je gemak.

 

Mijn trouwfotografie zou je kunnen omschrijven als contrastrijk in alle opzichten: een mix van fine-art en  journalistieke fotografie, gericht op momenten en emoties,  romantisch met een stoer randje en een vleugje humor.

Vooraf aan de bruiloft

Laten we beginnen bij het begin: kennismaken! Ik ben benieuwd wie jullie zijn en waarschijnlijk willen jullie ook graag weten wie ik ben. Daarom neem ik graag de tijd om jullie onder het genot van een drankje te leren kennen en te kunnen kletsen over jullie plannen voor de bruiloft. Ook zal ik mijn mooiste trouwalbums laten zien zodat je een goed idee krijgt van mijn werk. En natuurlijk is er ruimte voor al jullie vragen.
Naar de bruiloft toe zullen we nog een aantal keer contact hebben via mail en telefoon om elkaar een beetje te leren kennen maar ook om alle details goed helder te krijgen zodat ik optimaal voorbereid ben voor jullie dag!

 

Bekijk alvast meer van mijn werk in mijn portfolio of bij mijn blogs!

Tijdens de bruiloft

Het enige wat jullie hoeven te doen is loslaten, genieten en beleven. Dan zorg ik dat jullie op de foto komen te staan zoals je echt bent.

Op de dag zelf ben ik afwisselend meer en minder aanwezig. Tijdens het klaarmaken registreer ik het liefste. Ik kijk & leg vast wat ik zie. Ook bij de ceremonie ben ik uiteraard zo onzichtbaar mogelijk. Ik houd me zoveel mogelijk op de achtergrond maar loop wel altijd rond om de mooiste foto’s te maken. Bij de shoot zul je me meer horen; ik geef aanwijzingen waar nodig en zorg vooral voor een relaxte sfeer waarin jullie de aandacht op elkaar mogen richten. Ook deze foto’s worden puur en ongedwongen. Tijdens de receptie of het feest meng ik me tussen de gasten alsof ik er bij hoor of sta ik juist van een afstandje stiekem die ene gekke bek te fotograferen. Op deze manier kan ik de leukste momenten van dichtbij en verderweg meemaken en vastleggen voor jullie!

Tijdens de bruiloft ben ik altijd flexibel. Willen jullie graag dat ik een uurtje langer blijf omdat er iets uitloopt? Of wil je toch graag foto’s van het feest? Geen probleem, alles is mogelijk!

Check gauw of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik snel naar huis om backups van de foto’s te maken. Vaak kan ik het niet laten en maak ik ‘s avonds laat al de preview, maar jullie krijgen in elk geval binnen 1-3 dagen een kleine preview te zien met een paar supertoffe foto’s!
Binnen ongeveer 8 weken hebben jullie alle foto’s binnen via een mooie online gallery zodat je ze eenvoudig kunt bekijken en delen met wie je maar wil.

Alle foto’s worden zorgvuldig en met liefde door mij geselecteerd & bewerkt op kleur, contrast en uitsnede.

 

Het liefste maak ik het helemaal af met een mooi Fine Art Story Album. Want losse foto’s zijn ook maar losse foto’s die ergens op een schijf blijven staan. Op de juiste manier bij elkaar gebundeld, afgedrukt op prachtig mat papier komt het geheel bij elkaar: jullie verhaal van begin tot eind in je eigen boek .