Meral Soydas Photography | Trouwfotograaf in Europa en daarbuiten - destination wedding fotograaf Meral Soydas Photography
Ik ben trouwfotograaf en woon in Nederland en op Tenerife. Ik heb meerdere internationale en nationale awards gewonnen met mijn trouwfoto's, Ik leg jullie bruiloft vast op een verhalende manier, waarbij ik me richt op de momenten & emoties, met oog voor schoonheid en details. Mijn foto's zijn romantisch maar ook een beetje stoer. Gaan jullie trouwen in het buitenland en zoek je een fotograaf voor jullie destinationwedding? I'm in!
17439
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17439,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Bruiloften buitenland

De lach, de traan, de spanning & de intimiteit van jullie liefde, vastgelegd voor altijd. Zodat jullie en alle mensen die er na jullie komen nog vele malen opnieuw alle momenten van die speciale dag kunnen beleven.  

 

Ik kijk, ik luister, ik voel, ervaar en leg vast. Oprecht, puur & een beetje eigenwijs. Ik ben mezelf en zorg er voor dat jullie dat ook zijn. Ik klets, ik vraag, ik maak (flauwe) grappen en ik stel jullie op je gemak.

 

Mijn fotografie zou je kunnen omschrijven als contrastrijk in alle opzichten: een mix van fine-art en  journalistieke fotografie, gericht op momenten en emoties,  met een stoer randje en een vleugje humor.

Vooraf

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik reis heel graag met jullie mee om de dag vast te leggen! Ik heb bruiloften en shoots in Australie, Aruba, Bonaire, België, Chili, De Canarische Eilanden, Hawaii,  Nieuw Zeeland en Tenerife gefotografeerd.

Laten we beginnen bij het begin: kennismaken! Natuurlijk willen jullie weten wie ik ben en ik wil ook graag weten wie jullie zijn. Daarom neem ik graag de tijd om jullie te leren kennen en te kunnen kletsen. Als je wil kun je door wat albums bladeren. En natuurlijk is er ruimte voor al jullie vragen.

Naar de bruiloft toe zullen we nog een aantal keer contact hebben om elkaar een beetje te leren kennen maar ook om alle details goed helder te krijgen zodat ik optimaal voorbereid ben voor jullie dag!

Ik zorg zelf voor tickets en regel mijn eigen verblijf, zodat jullie hier geen omkijken naar hebben, maar alles in overleg met jullie!

 

Bekijk alvast meer van mijn werk in mijn portfolio of bij mijn blogs!

Tijdens

Het enige wat jullie hoeven te doen is loslaten, genieten en beleven. Dan zorg ik dat jullie op de foto komen te staan zoals je echt bent.

Ik ben 1 of 2 dagen van tevoren op de bestemming zodat ik mij goed kan voorbereiden. Ik ga de locatie verkennen, zodat we de mooiste plekken kunnen gebruiken voor jullie foto’s.

Op de dag zelf ben ik afwisselend meer en minder aanwezig.  Soms meng ik me tussen de gasten alsof ik er bij hoor en dan weer sta ik juist van een afstandje stiekem die ene gekke bek te fotograferen. Op deze manier kan ik de leukste momenten van dichtbij en verder weg meemaken en vastleggen voor jullie!

In overleg met jullie kunnen we kiezen om de fotoshoot de dag na de bruiloft te doen. Dan hebben we alle tijd, zijn jullie lekker relaxed en kunnen we nog een keer gebruik maken van het mooiste licht van de dag (rond zonsondergang!) Bij de shoot geef ik aanwijzingen waar nodig en zorg vooral voor een  ontspannen sfeer waarin jullie de aandacht op elkaar mogen richten. Ook deze foto’s worden puur en ongedwongen.

Ik ben er altijd minimaal 10 uur bij wanneer je in het buitenland trouwt. Zo hoef je je geen zorgen te maken of alle momenten wel vastgelegd worden.

Na

De dag na de bruiloft krijgen jullie een preview te zien. Daarna ga ik aan de slag met de rest van de foto’s. Die krijgen jullie via een mooie online gallery aangeleverd zodat je ze eenvoudig kunt delen met wie je maar wil.

Alle foto’s worden zorgvuldig en met liefde door mij geselecteerd & bewerkt op kleur, contrast en uitsnede.

Het liefste maak ik het helemaal af met een mooi Fine Art Story Album. Want losse foto’s zijn ook maar losse foto’s die ergens op een schijf blijven staan. Op de juiste manier bij elkaar gebundeld, afgedrukt op prachtig mat papier komt het geheel bij elkaar: jullie verhaal van begin tot eind in je eigen boek met een uniek design .

Meer informatie over mijn Fine Art Story Albums? Dat kan hier!