Branding stories voor ondernemers - Meral Soydas Photography
Personal brandingfoto's die jou laten shinen om je onderneming naar een next level te tilllen!
19648
page-template-default,page,page-id-19648,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Branding stories voor ondernemers

Your brand. Your story.

 It’s all about YOU.

Bij een branding story shoot gaat het om jouw verhaal als ondernemer. Het verhaal van jouw merk vertaald naar beelden die passen bij jouw bedrijf. Beelden die laten zien wat jou uniek maakt en waar jij voor staat.

Dat is meer dan enkel een shoot en het opleveren van een paar foto’s in de hoop dat je daar wat mee kunt. Het is een uitgebreid creatief proces wat we samen gaan doorlopen.

Want net zoals ik geen doorsnee trouwfotograaf ben, ben ik ook geen doorsnee branding fotograaf. Ik kom niet enkel opdagen om een paar foto’s te schieten en hoop dat er wat tussen zit voor je. Nee, we gaan samen grondig aan de slag in een creatief traject. In dit traject gaan we samen helemaal uitdenken hoe we beelden kunnen creëren die vertalen waar jij voor staat. Die de juiste uitstraling hebben zodat ze jouw ideale klanten inspireren.

Review – Sara, Styliste

Ik heb recent de fotoshoot met Meral gehad en ik heb echt genoten! Ik was  best zenuwachtig. Meral gaf enorm goede aanwijzingen en complimenten. Dat was heel fijn! Je merkt echt een oprechtheid vanuit haar. Ik merkte dat ik mijn masker volledig had afgetrokken en in mijn essentie voor de camera stond. Dit had te maken met de voorbereidingen, de vibe, Meral’s professionaliteit en zachte karakter. En dan het resultaat van de foto’s: wauw! Ik wist dat ik power had maar Meral heeft mij echt op mijn best gefotografeerd! Ze heeft al mijn beste kwaliteiten zowel innerlijk als uiterlijk naar boven gehaald in mij op de foto. Vanuit mijn tenen wil ik je bedanken lieve Meral!

Branding Story Short: 397,-

Dit zit erbij inbegrepen:

 

 • Brandingshoot 45 -60 min
 • 15 foto’s voor online gebruik
 • twee outfits (uit je eigen kast)
 • één locatie
 • moodboard als basis voor het fotografieplan
 • korte vragenlijst  en een gesprek voorafgaand aan de shoot om de kern van je branding helder te krijgen en verder aan te sluiten op het fotografieplan.

Branding Story Big: 497,-  (meest populair!)

Dit zit erbij inbegrepen:

 

 • Brandingshoot 90-120 min
 • 30 foto’s voor online gebruik
 • vier outfits (uit eigen kast)
 • twee locaties
 • een moodboard als basis voor het fotografieplan
 • uitgebreide vragenlijst  en een gesprek vooraf om je branding helder te krijgen. We gaan meer de diepte in om te achterhalen wat je exact wil uitstralen en hoe we dat naar beeld kunnen vertalen. 

Branding Story XXL: 997,-

Dit zit erbij inbegrepen:

 

 • Twee fotoshoots met in totaal zo’n 70 foto’s
 • 1x Brandingshoot 2,5-3 uur
 • 50 foto’s voor online gebruik
 • zes outfits (uit eigen kast)
 • twee of drie locaties
 • een moodboard als basis voor het fotografieplan
 • uitgebreide vragenlijst vooraf en een gesprek om je branding helder te krijgen. We gaan meer de diepte in om te achterhalen wat je exact wil uitstralen en hoe we dat naar beeld kunnen vertalen.
 • extra shoot van een uur op locatie wanneer jij aan het werk bent met klanten.  Hier komen 20 foto’s uit van jou in actie.