Meral Soydas Photography | personalbrandingfotograaf
Wil jij alles uit je personal branding shoot halen? Download dan gratis mijn gids met tips en mini-training!
personal brandingfotografie
20245
page-template-default,page,page-id-20245,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Screenshot 2021-01-13 at 18.09.55

Klaar om jouw brandingshoot compleet te rocken?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis gids met mini-training! Dit is alles wat je nodig hebt om jouw shoot tot een succes te maken!

Meral websize-36

Hi! Ik ben Meral, fotograaf en psycholoog.
Jaren geleden besloot ik mijn hart te gaan volgen en maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Ik zal nooit vergeten dat ik in mijn beginjaren een stuk verder ben gekomen dankzij de hulp en tips van andere mensen. Ik nam mij toen voor altijd mijn eigen kennis zoveel mogelijk te delen om dit door te kunnen geven!

Ik vind het nog steeds geweldig dat ik fotografie mijn werk kan noemen! Maar het werken als psycholoog ben ik ook altijd  blijven doen omdat het me enorm veel voldoening geeft en ik er heel veel van leer, wat ik ook in mijn fotografie bedrijf kwijt kan. Bij personal branding fotografie komen deze twee dan ook perfect samen. Het maakt me elke keer weer blij als het lukt om mensen op hun best op de foto te zetten en ze achteraf blij zijn met het resultaat.

Door het werken met ondernemers ontmoet ik ontzettend veel inspirerende mensen en ik voel me een ontzettend gezegend en rijk mens dat ik dit werk mag doen!

Ik wil jou ook graag een stapje verder helpen door je zelfvertrouwen te laten groeien zodat je het meeste uit je business te kan halen!