Meral Soydas Photography | Boho bruiloft bij Dengh in Utrecht
17901
post-template-default,single,single-post,postid-17901,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Boho bruiloft bij Dengh in Utrecht

Boho bruiloft bij Dengh in Utrecht

Toen ik Vera & Mark ontmoette op een terras in Utrecht wist ik al direct dat het een toffe bruiloft zou gaan worden! De energie die dit stel uitstraalt is gewoon heerlijk!  Ze waren zichzelf, kletsten lekker, waren relaxed en grappig. Toen ze vertelden dat ze zouden gaan trouwen bij Dengh in Utrecht was ik zo mogelijk nog enthousiaster! Dat is een van de locaties die al een tijdje op mijn bucket list stond. En niet onterecht kan ik je vertellen.
Gisteren kwam alles samen. Hoewel ze de ceremonie eigenlijk buiten zouden doen, werd deze verplaatst naar binnen vanwege het weer, maar met de prachtige aankleding en lichtinval was dit zeker geen B-optie!
Niet alleen het bruidspaar straalde en zag er adembenemend uit, ook al hun gasten waren plaatjes om naar te kijken (of om plaatjes van te maken ;-))
En dat we in het golden hour toch nog een uurtje zon kregen was de kers op de taart!

Lieve Vera & Mark,  ongelooflijk, wat een prachtige dag en ontzettend mooie bruiloft was het! Ik ben blij dat ik er bij mocht zijn om de herinneringen voor jullie vast te leggen!

Geniet van het voorproefje!

Locatie: Dengh Utrecht
Haar & Make-up: Saray Verlinden
Jurk: White & Yvory 
Taarten: Dorolicious

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.