Meral Soydas Photography

Meral Soydas Photography

Bruidsfotografie Amersfoort

Zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf in Amersfoort voor jullie bruiloft? Ik ben Meral en ben al bijna 10 jaar trouwfotograaf. Ik werk in Nederland , maar ook in het buitenland (binnen en buiten Europa).
Ik dompel me onder in de liefde, de emoties en de schoonheid van jullie dag en geef dit door middel van mijn foto’s weer terug aan jullie. Om voor altijd te kunnen koesteren en te delen met wie je maar wilt.  Mijn foto’s zijn echt, kleurrijk en een beetje moody.

Meral heeft het fantastisch gedaan. De foto's zijn echt fantastisch mooi. Net alsof je uit een tijdschrift bent gestapt. We hadden niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Ze heeft alles op de foto gezet, en een beetje meer. Ik zou Meral aan iedereen aanbevelen!

Jacqueline & Arjen, getrouwd in Amersfoort

Zoeken jullie een bruidsfotograaf in Amersfoort?

Als trouwfotograaf in Amersfoort heb ik al op veel prachtige locaties in Amersfoort en omgeving mogen fotograferen. Gaan jullie trouwen in het stadhuis? Of bij de Mariënhof? Wellicht is het industriële “het oude magazijn” wel jullie droomlocatie! Of past het landelijke “De heerlijkheid” meer bij jullie? Opties genoeg in elk geval!
Amersfoort is echt een perfecte achtergrond voor een bruiloft. Van mooie parken tot het oude stadscentrum met alle prachtige straatjes en panden. Amersfoort is zo’n veelzijdige stad, ik kom er ook graag in mijn vrije tijd om te winkelen of een terrasje te doen!

Klik hier om een blog te zien van een bruiloft in Amersfoort. Deze bruiloft vond plaats in het oude magazijn.

OVER MERAL

 

Ik ben professioneel trouwfotograaf uit Utrecht, en kom geregeld in Amersfoort:)  Ik hou enorm van reizen en van het ontdekken van nieuwe plekken. Ik woon gedeeltelijk in Nederland en in de winters op Tenerife.

 

Mijn stijl is contrastrijk, stijlvol en bomvol emoties. Ik focus me op het vastleggen van alle momenten, groot en klein die het verhaal van jullie dag vormen. Dit doe ik op een ongefilterde en pure manier, spelend met het licht waar dat kan, zodat de beelden net even anders dan anders zijn. Of je nou gaat trouwen in een kas, midden in het bos, op een kasteel of een prachtig landhuis, ik zorg met veel liefde voor levenslange herinneringen. Die net als wijn, alleen maar meer waard worden naarmate de tijd verstrijkt.

 

Ik ben opgeleid tot psycholoog en heb meer dan 10 jaar gewerkt voor diverse ggz instanties. Dit is absoluut terug te zien in mijn werk en werkwijze. Ik vind het enorm belangrijk  jullie op je gemak te laten voelen. Ik voel goed aan wat er nodig is en dit maakt dat ik me op de dag zelf ook makkelijk met jullie gasten verbind en dichtbij kan komen om alle intieme momenten vast te leggen. Bovendien ligt de focus van mijn fotografie op het vangen van momenten en emoties, daar ben ik dol op!

 

Ik ben sinds 2014 fotograaf en heb meerdere nationale en internationale awards gewonnen. Ik heb bruiloften mogen fotograferen door heel Nederland, maar ook buiten Nederland, van België tot Australië en Nieuw Zeeland.

Wil je meer over mij weten? Klik dan hier 🙂 

Contact

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is voor jullie bruiloft in Amersfoort? Of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in of mail mij op meral @ meralsoydas.nl (zonder spaties)
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.