Werkwijze - Meral Soydas Photography
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Werkwijze

De lach, de traan, de spanning & de intimiteit van jullie liefde, vastgelegd voor altijd. Zodat jullie en alle mensen die er na jullie komen nog vele malen opnieuw alle momenten van die speciale dag kunnen beleven.  

Ik kijk, ik luister, ik voel, ervaar en leg vast. Oprecht, puur & een beetje eigenwijs. Ik ben mezelf en zorg er voor dat jullie dat ook zijn. Ik klets, ik vraag, ik maak (flauwe) grappen en ik stel jullie op je gemak.

Vooraf

Laten we beginnen bij het begin: kennismaken! Natuurlijk willen jullie weten wie ik ben en ik wil ook graag weten wie jullie zijn. Daarom neem ik graag de tijd om jullie onder het genot van een drankje te leren kennen en te kunnen kletsen. Ook zal ik een volledige bruiloft en voorbeeldalbums laten zien. En natuurlijk is er ruimte voor al jullie vragen.
Naar de bruiloft toe zullen we nog een aantal keer contact hebben via mail en telefoon om alle details goed helder te krijgen zodat ik optimaal voorbereid ben voor jullie dag!

Tijdens

Het enige wat jullie hoeven te doen is loslaten, genieten en beleven. Dan zorg ik dat jullie op de foto komen te staan zoals je echt bent.

Op de dag zelf ben ik afwisselend meer en minder aanwezig. Tijdens het klaarmaken registreer ik het liefste. Ik kijk & leg vast wat ik zie. Ook bij de ceremonie ben ik zo onzichtbaar mogelijk. Ik houd me zoveel mogelijk op de achtergrond maar loop wel altijd rond om de mooiste foto’s te maken. Bij de shoot zul je me meer horen; ik geef aanwijzingen waar nodig en zorg vooral voor een relaxte sfeer waarin jullie de aandacht op elkaar mogen richten. Ook deze foto’s worden puur en ongedwongen. Tijdens de recptie of het feest meng ik me tussen de gasten alsof ik er bij hoor of sta ik juist van een afstandje stiekem die ene gekke bek te fotograferen. Op deze manier kan ik de leukste momenten van dichtbij en verderweg meemaken en vastleggen voor jullie!

Tijdens de bruiloft ben ik altijd flexibel. Willen jullie graag dat ik een uurtje langer blijf omdat er iets uitloopt? Of wil je toch graag foto’s van het feest? Geen probleem, alles is mogelijk!

Na

Na de bruiloft ga ik snel naar huis om backups van de foto’s te maken. Vaak kan ik het niet laten en maak ik ‘s avonds laat al de preview, maar jullie krijgen in elk geval binnen 1-3 dagen een kleine preview te zien met een paar supertoffe foto’s!
Binnen uiterlijk 4 weken heb je een grote preview die al een overzicht geeft van de hele dag met alle belangrijke momenten.
Na maximaal 8 weken (maar meestal sneller) hebben jullie alle foto’s binnen en krijg je ze ook op een USB om zelf te kunnen printen of laten afdrukken.

Alle foto’s worden zorgvuldig en met liefde door mij geselecteerd & bewerkt op kleur, contrast en uitsnede.