Over mij - Meral Soydas Photography
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Over mij

Over mij

Vaak hoor ik dat mensen me eigenwijs, oprecht en eerlijk vinden & dat is precies wat ik over wil brengen met mijn foto’s. Met een vleugje humor!

 

Ik doe voordat ik denk, ik hou van het leven en wil het liefste van elke seconde genieten en  deze bewaren voor later! Fotografie helpt me daarbij. Het dwingt me in het hier en nu te zijn, even stil te staan en om me heen te kijken. Te kunnen plaatsen wat er om me heen gebeurt. Door het maken van foto’s maak ik een verhaal. Vereeuwig ik alle bijzondere momenten. Zodat we de herinneringen uit ons leven die er het meest toe doen nooit meer vergeten. En ook de mensen na ons nog een kijkje in ons leven kunnen krijgen.

 

Ik volg zoveel mogelijk mijn intuïtie bij het speuren naar de mooiste, leukste of grappigste momenten en laat me leiden door wat er om me heen gebeurt! Zodat  het eindresultaat een verhaal is waarin de sfeer en de emoties van jullie dag centraal staan.
Want die emoties, daar draait het om voor mij! Een mooi plaatje is leuk, maar als ik er niks bij voel zegt het me niet zo veel. Ik ben dan ook op mijn best op een bruiloft waar veel te voelen valt: blijheid, liefde, genegenheid, ontroering en soms wat verdriet. Wàt het is maakt me niet uit, als het maar zichtbaar en voelbaar is. Dan vereeuwig ik die schaterlach, de knipoog, steelse blik of glimmende oogjes!

 

Op de bruiloft ben ik eventjes ‘part of the family’ en dat vind ik heerlijk! Ik lach met jullie mee wanneer er goede grappen worden gemaakt. En bij ontroerende momenten ben ik de eerste die een traantje wegpinkt. Maar nooit te beroerd om mijn zakdoek te delen.

''The best and most beautiful things in the world cannot be seen nor even touched, but just felt in the heart.'' - Anne Sullivan