Bruiloft in Amersfoort - Meral Soydas Photography
16610
post-template-default,single,single-post,postid-16610,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-10.1.1.1485262364,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Bruiloft in Amersfoort

Bruiloft in Amersfoort

Het lijkt al weer eeuwen geleden, maar het is echt nog maar een paar maanden terug dat de bruiloft van Jacqueline & Arjan plaatsvond! Het was in Amersfoort en hoewel ik vaker in Amersfoort ben geweest leek het tijdens de fotoshoot wel alsof we in Frankrijk liepen: de schattige straatjes met het zonlicht wat er door heen scheen. Super fotogeniek!

Mooi weer,  prachtige kleuren, een relaxte sfeer, lieve mensen en niet in de laatste plaats een prachtig en superlief bruidspaar maakten deze feestelijke dag dan ook tot een prachtig geheel! Heel veel geluk gewenst voor in de toekomst lieve newlyweds! Het was een eer om jullie dag te mogen fotograferen!

 

Ennnn, wat achteraf heel gaaf was, is dat ik met een van de foto;s van deze bruiloft mijn eerste award heb gewonnen! WHOOO!! Super leuk!!!

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.